

Την αποστρατιωτικοποίηση 16 ελληνικών νησιών ζητά ο Τούρκος υπουργός Αμυνας, Χουλουσί Ακάρ όπως μεταδίδει η Daily Sabah.
Συγκεκριμένα αναφέρει πως η Ελλάδα διατηρεί στρατεύματα σε 16 νησιά και πως θα πρέπει να συμμορφωθεί με το διεθνές δίκαιο, τις συμφωνίες. Επίσης τονίζει πως η Ελλάδα θα πρέπει να σεβαστεί τις σχέσεις γειτονίας.
Σχετικά Νέα
Βουλή: Ανοίγει αύριο η δικογραφία για Καραμανλή και Σπίρτζη
Νέο γύρο πολιτικής αντιπαράθεσης προκαλεί η δικογραφία που έφτασε στη Βουλή για τη διερεύνηση.
Συνάντηση Μητσοτάκη-Μερτς στην Βαλένθια
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε, στο περιθώριο του συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στη.
Σ. Φάμελλος: Η κυβέρνηση αφήνει τον πολίτη και τον επιχειρηματία να είναι θύμα της αισχροκέρδειας
Συνάντηση με εκπροσώπους των συνεταιριστικών φορέων ΕΘ.Ε.Α.Σ. (Εθνική Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών), Ε.Σ.Τ.Ε. (Ένωση Συνεταιριστικών.
ΣΥΡΙΖΑ: Καλούμε την κυβέρνηση να μην επαναλάβει τις μεθοδεύσεις συγκάλυψης που εφάρμοσε στην περίπτωση Τριαντόπουλου
«Καλούμε την κυβέρνηση να μην επαναλάβει τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις συγκάλυψης που εφάρμοσε στην περίπτωση.