

Την Κυριακή των Χριστουγέννων αναμένεται γενικά αίθριος καιρός σχεδόν σε όλη τη χώρα. Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών αναμένονται στα βόρεια τμήματα της Κρήτης. Τις νυχτερινές και πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα ηπειρωτικά. Παγετός θα σημειωθεί τοπικά τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά.
Η θερμοκρασία, σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, θα κυμανθεί, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στη Δυτική Μακεδονία από -3 έως 12, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -3 έως 15-16 βαθμούς, στην Ήπειρο από -1 έως 15, στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα από 0 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 15-16 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -1 έως 14-15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 0 έως 16-17, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 3 έως 14 βαθμούς, στην Κρήτη από 1 έως 16-17 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα από 7 έως 15, ενώ τοπικά στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά τους 16-17 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 Μποφόρ και τοπικά στα νότια έως 6 Μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός με πιθανότητα για τοπικές νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς, αλλά στα δυτικά και βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται επίσης αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες/βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Στις φλόγες αυτοκίνητο στις Σαράντα Εκκλησιές
Στις φλόγες τυλίχτηκε αυτοκίνητο στις Σαράντα Εκκλησιές, στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα επί της οδού.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 13 Μαΐου
Σήμερα Τρίτη, 13 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Αγίας Γλυκερίας μάρτυρος, Οσίου Σεργίου του ομολογητού. Τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα.
Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων (13/05/2025)
Διαβάστε Στο Indicator.Gr Τα Σημερινά Πρωτοσέλιδα Και Τα Οπισθόφυλλα Των Εφημερίδων. Πατήστε ΕΔΩ
Σεισμός 4,6 Ρίχτερ ανοιχτά της Αμοργού
Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (02.30),.