

Ένας 36χρονος από το Αίγιο φέρεται να τσιμπήθηκε από αράχνη «μαύρη χήρα» και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Ο άνδρας που διαμένει σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας, αρχικά ένιωσε μερικά συμπτώματα, πήγε στο νοσοκομείο και οι γιατροί του είπαν πως είναι κολικός.
Οι ενοχλήσεις επέμεναν και ο αγροτικός γιατρός του συνέστησε να πάει στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, διότι πιθανώς να τσιμπήθηκε από το συγκεκριμένο είδος αράχνης με το τοξικό δηλητήριο.
Αυτό που συμπεραίνεται, είναι πως δεν γίνονται διακριτά τα συμπτώματα από το τσίμπημα της αράχνης, με αποτέλεσμα να ζητείται η συγκατάθεση του ασθενούς για να προχωρήσουν στην χορήγηση αντίδοτου και να μην επιδεινωθεί η υγεία του.
Για την εξέλιξη της υγείας του σύμφωνα με το Open και για το αν πράγματι υπάρχει δηλητήριο στον οργανισμό του, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση από τους γιατρούς του νοσοκομείου.
Σχετικά Νέα
Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονης από περιοχή της Αθήνας
Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση 17χρονης από περιοχή της Αθήνας. Όπως αναφέρεται.
Αμφιλοχία: Προφυλακίστηκε ο 67χρονος που δολοφόνησε τον 95χρονο πατέρα του
Στο δικαστικό μέγαρο του Αγρινίου για να απολογηθεί οδηγήθηκε τη Δευτέρα (12/5) ο 67χρονος.
«Stolen Cerberus XII»: Ολοκληρώθηκε η διμερής άσκηση Ελλάδας – ΗΠΑ
Η διμερής άσκηση με την ονομασία «Stolen Cerberus XΙI» διεξήχθη από 26 Απριλίου έως.
Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για τους θανάτους τριών μελών οικογένειας στο Ελληνικό
Κατεπείγουσα έρευνα προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες θανάτου, μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, τριών.