Αίγινα: Βρέθηκε καλά στην υγεία του 85χρονος αγνοούμενος αλιέας

Εντοπίστηκε μετά από έρευνα του Λιμενικού Σώματος στην Αίγινα, 85χρονος αλιέας, ο οποίος αγνοείτο από την Τρίτη και διακομίστηκε στο κέντρο Υγείας Αίγινας. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αίγινας, για περιστατικό αγνοούμενου 85χρονου ερασιτέχνη αλιέα, ο οποίος είχε μεταβεί για αλιεία με το υπό ιδιοκτησίας του σκάφος ”ΧΡΙΣΤΙΝΑ” Λ.Α. 2975, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά ν. Αίγινας.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες στην εν λόγω περιοχή από τρία (03) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το Ε/Π-Α/Κ σκάφος ”ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ” Ν.Α. 216, το Ι/Δ σκάφος ”ΑΡΓΥΡΩ” Λ.Α. 3183, καθώς και τρία (03) περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από ξηράς.

Ο 85χρονος εντοπίστηκε από το Ε/Π-Α/Κ σκάφος σε δύσβατο σημείο στο ακρωτήριο ”ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ” και με τη συνδρομή του έτερου ιδιωτικού σκάφους απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στον λιμένα ν. Αίγινας, όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, ενώ το ”ΧΡΙΣΤΙΝΑ’ βρίσκεται προσαραγμένο σε αβαθή και δεν αποτελεί κίνδυνο για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα