

Μια εγκυμονούσα στον 9ο μήνα, ηλικίας 19 ετών, δέχτηκε άγρια κακοποίηση από τον σύντροφό της το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, ο δράστης την τράβηξε από τα μαλλιά, τη χτύπησε σε όλο της το κορμί, της έριξε γροθιές, κλωτσιές και γονατιές, την έβρισε και την απείλησε με κίνδυνο της ζωής τόσο του μωρού όσο και της ιδίας.
«Πήγε δυο φορές να τη σκοτώσει, έγκυος γυναίκα, στον μήνα της είναι και το παιδί χτύπησε μέσα» κατήγγειλε η μητέρα της στο Star.
Η νέα γυναίκα μεταφέρθηκε στο «Τζάνειο» σε ημιλυπόθυμη κατάσταση. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται, πέντε μέρες πριν ο εν λόγω άνδρας της είχε προκαλέσει τροχαίο με σκοπό να κάνει κακό σε εκείνη και στο αγέννητο παιδί τους. Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες, ενώ είναι άγνωστη η υγεία του βρέφους και της άτυχης γυναίκας.
Σχετικά Νέα
Λάρισα: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από το φρικτό έγκλημα – «Ακούγονταν φωνές για βοήθεια»
Συγκλονισμένη είναι η Λάρισα με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.
Αποκάλυψη in: «Συμβόλαιο θανάτου» μέσω Ντουμπάι και ομηρίες σωφρονιστικών στις φυλακές Κορυδαλλού
«Ομηρία» σωφρονιστικών υπαλλήλων προκειμένου Αλβανός μεγαλοκακοποιός να… διεκπεραιώσει «συμβόλαιο θανάτου» ύψους 500.000 ευρώ με.
Προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα – Νεκρή από το πρωί της Δευτέρας η 52χρονη
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Λάρισας, με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το.
Ελπίς: Να αναγνωριστεί ως εργατικό το ατύχημα με τους εγκαυματίες, ζητούν οι εργαζόμενοι – Τι καταγγέλλουν
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας για το σοβαρό.