

Δραματική αναμένεται να είναι η νύχτα στις περιοχές της Αττικής και της Κορινθίας όπου μαίνονται οι καταστροφικές πυρκαγιές. Στην Μάνδρα και την ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου οι πυρκαγιές έχουν λάβει μεγάλες διαστάσεις. Την ίδια στιγμή περιουσίες έχουν υποστεί μεγάλες καταστροφές και η προσπάθεια του Πυροσβεστικού Σώματος συνεχίζεται.
Χιλιάδες στρέμματα βλάστησης έχουν γίνει στάχτη στα Δερβενοχώρια. Οι προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς έχουν πλέον επικεντρωθεί στην Μάνδρα.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα απεστάλη μήνυμα του 112 στους κατοίκους των περιοχών Νέα Ζωή, Νέος Πόντος για εκκένωση, ενώ ζητήθηκε από τους κατοίκους της Νέας Περάμου να βρίσκονται σε ετοιμότητα.
Επισημαίνεται ότι η παλιά εθνική οδός Ελευσίνας- Θήβας θα παραμείνει κλειστή από τον κόμβο της Μάνδρας προς την Θήβα και στα δύο ρεύματα της κυκλοφορίας. Κλειστός θα παραμείνει ο δρόμος και στις εξόδους της Αττικής Οδού προς το Θριάσιο και την Μάνδρα.
Ανεξέλεγκτη συνεχίζει να καίει η φωτιά και στην ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου, με τον Δήμο να έχει κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από σήμερα και για έξι μήνες, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι ανάγκες και να γίνει διαχείριση των ζημιών και των προβλημάτων που προκλήθηκαν.
Νωρίτερα, με μήνυμα του 112 ζητήθηκε από τους κατοίκους της Γλυκιάς Ζωής, του Λουτρόπυργου, της Άνω Βλυχάδας, του συνοικισμού Όθωνας και Ευταξία να απομακρυνθούν από τις περιοχές τους.
Σχετικά Νέα
Καιρός: Καλοκαιρινός έως 36°C μέχρι τέλος της εβδομάδας
Ο καιρός οδεύει σε θερμοκρασίες καλοκαιρινές, καθώς ο υδράργυρος θα ανέβει αισθητά τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα.
Πέθανε ο ηθοποιός Νίκος Γαλανός
Θλίψη στο χώρο του Πολιτισμού από την είδηση πως ο αγαπημένος ηθοποιός Νίκος Γαλανός.
Ταξιτζής πήρε 344 ευρώ από φοιτήτρια για διαδρομή …350 μέτρων στην Αθήνα
Ο οδηγός ταξί χρέωσε σε φοιτήτρια στην Αθήνα το ποσό των 344 ευρώ για.
Θεσσαλονίκη: Έβαλε χειροπέδες σε λογίστρια και ζητούσε 20 εκ. ευρώ από τον εργοδότη της
Υποχρέωσε πρώην συναδέλφισσά του να επιβιβαστεί σε Ι.Χ. αυτοκίνητό κι αφού της πέρασε χειροπέδες,.