

Αγώνα μπάσκετ με αμαξίδιο που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πανοράματος παρακολούθησε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας υποδέχθηκε με μία ανθοδέσμη επτάχρονος αθλητής μπάσκετ με αμαξίδιο και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο, Χρήστος Καλούδης, ο οποίος της πρόσφερε αναμνηστικό δώρο.
H Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη και αύριο θα συμμετάσχει στην Πορεία Μνήμης «Ποτέ ξανά, Θεσσαλονίκη – Άουσβιτς – 79 χρόνια από την αναχώρηση του πρώτου συρμού».
Σχετικά Νέα
ΕΟΔΥ: Ένας θάνατος από COVID-19 και 47 εισαγωγές
Σε πτωτική πορεία βρίσκεται η θετικότητα για COVID-19 και γρίπη στην κοινότητα την εβδομάδα.
Νέα Σμύρνη: Σε κατ΄οίκον περιορισμό με βραχιολάκι ο 71χρονος που σκότωσε τον γιο του
Σε κατ’ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονική επιτήρηση, θα παραμείνει ο 71χρονος που μαχαίρωσε θανάσιμα.
«Ευαγγελισμός»: Πρεμιέρα για το σύστημα ηλεκτρονικής ιχνηλάτησης των ασθενών στις εφημερίες
Έναρξη πιλοτικής λειτουργίας συστήματος ηλεκτρονικής ιχνηλάτησης των ασθενών στο ΤΕΠ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» Ξεκίνησε.
Κρήτη: Προειδοποίηση για κύμα αφρικανικής σκόνης την Παρασκευή (16/5)
Προς την Κρήτη μεταφέρεται η αφρικανική σκόνη από τη Σαχάρα που θα επιβαρύνει ιδιαίτερα.