

Ένταση λόγω διαπληκτισμού ανάμεσα σε κρατουμένους επικράτησε στα κρατητήρια του Αγίου Παντελεήμονα. Η κατάσταση ήταν τόσο έκρυθμη που απαιτήθηκε η επέμβαση όχι μόνο των αστυνομικών οργάνων αλλά και της Πυροσβεστικής, καθώς οι κρατούμενοι έβαλαν φωτιά σε στρώματα.
Η ένταση ξεκίνησε από δύο αλλοδαπούς που ήρθαν στα χέρια και γρήγορα η κατάσταση ξέφυγε
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αλλοδαποί κρατούμενοι άρχισαν να διαπληκτίζονται με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια δύο από αυτούς και η κατάσταση να ξεφύγει.
Η ένταση γρήγορα πήρε διαστάσεις και επεκτάθηκε σε όλους τους κρατούμενους, με μερικούς από αυτούς να βάζουν φωτιά στα στρώματα. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, ενώ οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος κατάφεραν λίγο αργότερα να επιβάλουν την ηρεμία.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ γίνεται και έρευνα για το πώς αναπτήρας πέρασε μέσα στα κρατητήρια και έτσι οι κρατούμενοι κατάφεραν να βάλουν φωτιά στα στρώματα.
Σχετικά Νέα
Λάρισα: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες από το φρικτό έγκλημα – «Ακούγονταν φωνές για βοήθεια»
Συγκλονισμένη είναι η Λάρισα με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας.
Αποκάλυψη in: «Συμβόλαιο θανάτου» μέσω Ντουμπάι και ομηρίες σωφρονιστικών στις φυλακές Κορυδαλλού
«Ομηρία» σωφρονιστικών υπαλλήλων προκειμένου Αλβανός μεγαλοκακοποιός να… διεκπεραιώσει «συμβόλαιο θανάτου» ύψους 500.000 ευρώ με.
Προσπάθησαν να εξαφανίσουν το πτώμα – Νεκρή από το πρωί της Δευτέρας η 52χρονη
Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Λάρισας, με το φρικτό έγκλημα που αποκαλύφθηκε το.
Ελπίς: Να αναγνωριστεί ως εργατικό το ατύχημα με τους εγκαυματίες, ζητούν οι εργαζόμενοι – Τι καταγγέλλουν
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι από το νοσοκομείο Άγιος Σάββας για το σοβαρό.