Αγ. Ανάργυροι: Δεν ζήτησαν τα στοιχεία της 28χρονης – Η κατάθεση της Υποδιοικήτριας

Τη δική της εκδοχή για τα όσα έγιναν εντός και εκτός του Αστυνομικού Τμήματος στους Αγίους Αναργύρους, πριν και μετά τη γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής, έδωσε η υποδιοικήτρια του Αστυνομικού Τμήματος.

Η ΕΡΤ αναφέρει ότι η αξιωματικός υπηρεσίας και η υποδιοικήτρια δεν ζήτησαν τα στοιχεία της 28χρονης Κυριακής, αλλά ούτε του δράστη, ο οποίος προφυλακίστηκε, ενώ δεν ζητήθηκε περιγραφή των εξωτερικών του χαρακτηριστικών, για να μπορέσει να αναζητηθεί και να αναγνωριστεί από τις Αρχές.

Μεταξύ άλλων, η υποδιοικήτρια του ΑΤ Αγίων Αναργύρων υποστηρίζει ότι η 28χρονη Κυριακή «δεν προσδιόρισε το είδος της ενόχλησης» που δεχόταν από τον 39χρονο.

«Κάποια στιγμή ήρθε μια κοπέλα μαζί με το αγόρι της και μας είπε πως την ενοχλεί ο πρώην της. Η αξιωματικός υπηρεσίας της εξήγησε ότι μπορεί να κάνει μήνυση ή ασφαλιστικά μέτρα στον πρώην της. Όταν την ρωτήσαμε εάν την απειλεί ή κάτι άλλο μας είπε πως την ενοχλεί, χωρίς να προσδιορίσει όμως το είδος της ενόχλησης. Αυτό βέβαια θυμάμαι εγώ, καθώς δεν ήμουν και όλη την ώρα παρούσα. Μας ζήτησε μόνο εάν μπορούμε να την συνοδεύσουμε μέχρι το σπίτι της γιατί πίστευε ότι ο πρώην της, την περίμενε εκεί. Επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμο περιπολικό στο Τμήμα της είπαμε ότι μπορούμε να καλέσουμε την Άμεση Δράση».

Όπως ισχυρίζεται η υποδιοικήτρια, η 28χρονη τους είπε πως θα έπαιρνε μόνη της το «100» και κατέβηκε μαζί με τον νεαρό που την συνόδευε στην είσοδο του Αστυνομικού Τμήματος. Η υποδιοικήτρια πήγε στο γραφείο της και τότε, λέει, άκουσε φωνές στο δρόμο.

«Εγώ πήγα στο γραφείο μου και μετά από ελάχιστα λεπτά 2-3, άκουσα κάποιον να φωνάζει την “έσφαξε την έσφαξε”. Τότε τρέξαμε όλοι στο ισόγειο, στην είσοδο του Τμήματος και είδαμε την κοπέλα που ήταν πριν επάνω στο γραφείο του Αξιωματικού Υπηρεσίας, πεσμένη μπρούμυτα και “ποτάμι” από αίμα να τρέχει. Η κοπέλα είχε για λίγο τις αισθήσεις της, αλλά μετά όχι. Καλέσαμε το EKAB, φωνάξαμε τη φαρμακοποιό από το γειτονικό φαρμακείο, όπου διαπίστωσε ότι δεν είχε σφυγμό».

«Μετά από λίγα λεπτά έφτασε και το ΕΚΑΒ, που διαπίστωσε το θάνατο της κοπέλας και παρέλαβε τον δράστη που είχε αυτοτραυματιστεί με το ίδιο μαχαίρι. Το περιστατικό, λέει η αστυνομικός», έγινε περίπου δύο μέτρα από την σκοπιά του αστυνομικού τμήματος.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα