

Η Adidas AG κλείνει προσωρινά τα καταστήματα και τις δραστηριότητες ηλεκτρονικού εμπορίου στη Ρωσία, και έρχεται να προστεθεί στη λίστα των εταιρειών που αποχωρούν από τη χώρα μετά την εισβολή στην Ουκρανία και τις δυτικές κυρώσεις.
Η γερμανική εταιρεία αθλητικών ειδών έχει αποφασίσει να αναστείλει τις δραστηριότητες στα καταστήματα της στη Ρωσία και τα κανάλια ηλεκτρονικού εμπορίου μέχρι νεοτέρας, ανακοίνωσε στη σελίδα της στο Linkedin.
Η Adidas επικαλέστηκε τον πόλεμο στην Ουκρανία, εκφράζοντας αλληλεγγύη στις εκκλήσεις για ειρήνη.
“Οι σκέψεις μας είναι με τον ουκρανικό λαό, και όλους όσους επηρεάζονται (από τον πόλεμο)”, τόνισε η Adidas, προσθέτοντας ΄ότι θα συνεχίσει να πληρώνει τους υπαλλήλους της.
Η απόφαση της Adidas έρχεται μετά από την αντίστοιχη της αμερικανικής Nike και της Puma να αναστείλουν τις ρωσικές δραστηριότητες, εν μέσω της κρίσης.
Οι Nike και Puma ανακοίνωσαν την προηγούμενη εβδομάδα ότι κλείνουν καταστήματα στη χώρα, με την πρώτη να κάνει λόγο για αυξημένες προκλήσεις διαχείρισης των δραστηριοτήτων της εκεί.
Και άλλες εταιρείες ένδυσης λιανικής έχουν διακόψει τις πωλήσεις στη Ρωσία, μεταξύ των οποίων την μητρική των Zara, Inditex, και τη σουηδική H&M.
Σχετικά Νέα
Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα διεξάγεται δίκη για την υπόθεση κάθε αλλοδαπού που θα απελαύνεται
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε χθες Δευτέρα μέσω Truth Social ότι η κυβέρνησή.
ΟΗΕ: Σε σημείο χωρίς επιστροφή η Αϊτή λόγω της βίας των συμμοριών – Έκκληση για άμεση διεθνή υποστήριξη
Tο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών συνεδρίασε για να εξετάσει την επιδεινούμενη κρίση στην.
Σουδάν: Τουλάχιστον 30 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρά πυροβολικού στην πόλη Ελ Φάσερ
Πυρά πυροβολικού των παραστρατιωτικών εναντίον της πολιορκημένης πόλης Ελ Φάσερ στο Νταρφούρ, στο δυτικό.
Ουκρανία: Ένας νεκρός σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο – Ζημιές σε σπίτια και υποδομές σε επιδρομή με drones στην Οδησσό
Ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν χθες Δευτέρα στη βορειοανατολική περιφέρεια του Χαρκόβου, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο, ανακοίνωσαν.