

Νεκρό βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (11.5.2023) ένα βρέφος μόλις 10 μηνών, σε περιοχή της δυτικής Αχαΐας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το βρήκε ο πατριός του χωρίς τις αισθήσεις του.
Όπως αναφέρει το pelop.gr, όλα έγιναν στην περιοχή Σαγέικα της δυτικής Αχαΐας, όταν ο πατριός του βρέφους το βρήκε νεκρό. Πρόκειται για παιδί Ρομά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το βρέφος είχε χειρουργηθεί πριν λίγες ημέρες στο Νοσοκομείο Παίδων γιατί είχε προβλήματα με την καρδιά του. Έμενε μαζί με τη γιαγιά και τον παππού του, καθώς η μητέρα του φέρεται να βρίσκεται στο Άργος.
Για τον θάνατό του ενημερώθηκαν οι Αρχές και αναζητούν τη μητέρα του ενώ εκτιμούν ότι δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.
Σχετικά Νέα
Κρήτη: Προειδοποίηση για κύμα αφρικανικής σκόνης την Παρασκευή (16/5)
Προς την Κρήτη μεταφέρεται η αφρικανική σκόνη από τη Σαχάρα που θα επιβαρύνει ιδιαίτερα.
Ηλιούπολη: Επεισοδιακή καταδίωξη μετά από διάρρηξη – Τρεις συλλήψεις
Συνελήφθησαν μετά από επεισοδιακή καταδίωξη στην Ηλιούπολη τρεις άνδρες, μετά από διάρρηξη σε διαμέρισμα..
Αλιμος: Φωτογραφία ντοκουμέντο με τον άνδρα να κρατά αγκαλιά το βρέφος ενώ βγαίνει από το σούπερ μάρκετ
Τη φωτογραφία του άνδρα που κρατά στην αγκαλιά του το 6 μηνών βρέφος ενώ.
Μαθήματα AI σε 2.000 δημόσιους υπαλλήλους
Εκπαιδευτικά προγράμματα στις νέες τεχνολογίες για δημοσίους υπαλλήλους θα υλοποιηθούν και φέτος από το.