

Δύο νέες περιπτώσεις φοροδιαφυγής εντόπισαν οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ σε γνωστά κλαμπ στην παραλιακή λεωφόρο της Αττικής και τη Σαντορίνη και επέβαλαν «λουκέτο» 48 ωρών και πρόστιμα.
Ειδικότερα, σε γνωστό κλαμπ της παραλιακής λεωφόρου στον Άλιμο, κατά τη διάρκεια παράστασης γνωστού τραγουδιστή, διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν κοπεί 15 αποδείξεις, συνολικής αξίας 605 ευρώ. Στην επιχείρηση μπήκε «λουκέτο» για 48 ώρες.
Επίσης, στη Σαντορίνη, σε διάσημο κλαμπ που βρίσκεται μέσα σε ξενοδοχείο, οι ελεγκτές βρήκαν ότι δεν είχαν εκδοθεί 3.726 αποδείξεις αξίας 355.000 ευρώ. Δεδομένου ότι πρόκειται για επιχείρηση που λειτουργεί μέσα σε ξενοδοχειακή μονάδα, επιβλήθηκε το πρόστιμο που αναλογεί χωρίς το 48ωρο «λουκέτο», ενώ προβλέπεται και επιπλέον χρηματική ποινή μόλις ολοκληρωθεί ο έλεγχος της φορολογικής συμπεριφοράς του κλαμπ.
Σχετικά Νέα
Κορινθία: Συνελήφθη φυγόποινος εκπαιδευτικός – Είχε καταδικαστεί σε 20 χρόνια για ασέλγεια ανηλίκων
Συνελήφθη σε ειδική επιχείρηση που διεξήχθη από το Τμήμα Αναζητήσεων 63χρονος φυγόποινος με ποινή.
Καραμπόλα στην Αττική οδό στο ύψος της λεωφόρου Κηφισίας – Συγκρούστηκαν τρία αυτοκίνητα και μία μηχανή
Καραμπόλα σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (06.05.2025) στην Αττική Οδό και υπάρχει κυκλοφοριακό.
Πτώση οχήματος στο λιμάνι της Κω – Στο νοσοκομείο ο οδηγός
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στο λιμάνι της Κω, όταν αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του.
Αρείος Πάγος: Αναίρεση της απαλλακτικής απόφασης στην υπόθεση του Γιάννου Παπαντωνίου ζητά ο αντεισαγγελέας
Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αχιλλέας Ζήσης άσκησε αναίρεση στην υπόθεση του πρώην υπουργού.