Γεροβασίλη:Το 2016 θα είναι χρονιά πολύ μεγάλων μεταρρυθμιστικών αλλαγών

αρχείο λήψης (1)

H κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σε συνέντευξή της στην Αυγή της Κυριακής,δηλώνει ότι το 2016 θα είναι χρονιά πολύ μεγάλων μεταρρυθμιστικών αλλαγών, καθώς και της συμφωνίας για την απομείωση του χρέους.

Συγκεκριμένα,όπως εξηγεί, οι μεταρρυθμίσεις θα αφορούν στη δημόσια διοίκηση, τις δημόσιες συμβάσεις και προμήθειες, τα ΜΜΕ, το αναπτυξιακό πλαίσιο, τους συνεταιρισμούς και την πάταξη του λαθρεμπορίου.

Αναφορικά με τις αντιδράσεις σχετικά με το αγροτικό και το ασφαλιστικό, υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση «όχι μόνο ακούει τις φωνές όσων βγαίνουν στον δρόμο, αλλά και ενσωματώνει όπου είναι δυνατόν τα αιτήματά τους».

Δηλώνει επίσης κατηγορηματικά ότι «έχει τελειώσει κάθε κουβέντα περί αριστερής παρένθεσης», προσθέτοντας πως «αν κάποιοι, τόσο εκτός όσο και εντός της Ελλάδας, συνεχίζουν να τρέφουν ψευδαισθήσεις, θα πρέπει να προσγειωθούν στην πραγματικότητα».

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τα υπόλοιπα αριστερά κόμματα, η κ. Γεροβασίλη σημειώνει τέλος την ανάγκη οι προοδευτικές δυνάμεις να βρουν ένα πεδίο συνεννόησης όπως συνέβη στην Πορτογαλία και στην Ισπανία.

Σχετικά Νέα