Συνάντηση Τσίπρα-Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου

fae81901436d56c54f38fd87018f4a34-696x464

Όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού,συνάντηση με τον νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, θα έχει το μεσημέρι της Τρίτης ο Αλέξης Τσίπρας.Συγκεκριμένα,ο κ. Τσίπρας θα υποδεχτεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις 15 00 το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εκτιμάται ότι οι δύο άνδρες θα συζητήσουν εφ’ όλης της ύλης,αν και η συνάντηση χαρακτηρίζεται ως εθιμοτυπική,καθώς πολύ σημαντικά θέματα βρίσκονται στην επικαιρότητα, όπως το ασφαλιστικό για το οποίο η κυβέρνηση έχει ζητήσει από τον κ. Μητσοτάκη να παρουσιάσει τις θέσεις του, το προσφυγικό, το θέμα του εκλογικού νόμου και άλλα εσωτερικά και διεθνή θέματα.

Η κυβέρνηση με πρωτοβουλία της, ζήτησε να συζητηθεί το ασφαλιστικό σε προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, πράγμα που θα σηματοδοτήσει την πρώτη κοινοβουλευτική αντιπαράθεση Τσίπρα -Μητσοτάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης θα έχει τις επόμενες ημέρες συναντήσεις με του υπόλοιπους αρχηγούς κομμάτων, ενώ αύριο θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα