Λαφαζάνης:Ανούσιες αντιπαραθέσεις συγκάλυψης ανάμεσα σε Τσίπρα και Μπακογιάννη

ImageHandler

Η δήλωση του επικεφαλής της ΛΑΕ για τη σημερινή αντιπαράθεση στη Βουλή:

«Το μέγα σκάνδαλο της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, το οποίο αποδεδειγμένα στοίχισε πάνω από 40 δισ. στο Δημόσιο και πολλά δισ. στα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και στους μικρομετόχους και μικροομολογιούχους των τραπεζών, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί και πολύ περισσότερο να “κουκουλωθεί” με τα παραπλανητικά στοιχεία του Τσίπρα στη Βουλή, με φτηνή πρωθυπουργική δημαγωγία που δείχνει πανικό, ούτε φυσικά με ανούσιες αντιπαραθέσεις συγκάλυψης ανάμεσα στον Τσίπρα και τη Μπακογιάννη στη Βουλή.

Είναι εντυπωσιακό ότι η δήθεν αντιπολίτευση στη Βουλή, αντί να καταθέσει πρόταση άμεσης σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, η οποία θα διερευνήσει τις σκοτεινές ρυθμίσεις και τις τροπολογίες νύκτας, με τις οποίες έγινε δυνατό το σκάνδαλο της ανακεφαλαιοποίησης, αρκέστηκε να συμφωνήσει με το τέχνασμα της δημιουργίας μιας περίεργης “επιτροπής εμπειρογνωμόνων” για όλες τις ανακεφαλαιοποιήσεις, προφανώς για να υπάρξει συναινετική συγκάλυψη, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το σκάνδαλο της ανακεφαλαιοποίησης, με το οποίο το μέλλον της χώρας και της οικονομίας παραδίδονται “τζάμπα” στους πιστωτές και στα ξένα funds, δεν πρόκειται να σκεπαστεί, αλλά θα διερευνηθεί, ενάντια σε όσους θέλουν να το βάλουν στο αρχείο, μέχρι τέλους και θα αποδοθούν πλήρως οι ευθύνες σε όσους εκχώρησαν σε άγνωστα κερδοσκοπικά χέρια τις τράπεζες σε βάρος του Δημοσίου».

Σχετικά Νέα