Συνεδριάζει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο

Με στόχο τόσο την παραπέρα ενεργοποίηση όλων των υπουργείων όσο και την εντατικοποίηση της νομοθετικής δουλειάς στη Βουλή συγκαλείται σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, ενώ το απόγευμα συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Αντικείμενο της συζήτησης στο υπουργικό και στην πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ακριβής προγραμματισμός εισαγωγής των επόμενων νομοσχεδίων στη Βουλή. Την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός αναμένεται ότι θα ζητήσει από όλους εντατική δουλειά κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου του καλοκαιριού, προκειμένου να καλυφθεί ο χρόνος που αναλώθηκε αναγκαστικά κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων του υπουργικού συμβουλίου που θα συνεδριάσει στο κτίριο της Βουλής, θα βρεθούν μέτρα τα οποία αποσκοπούν στην ανακούφιση των οικονομικά ασθενέστερων ομάδων, τα οποία όμως θα πρέπει να περάσουν μέσα από τις συμπληγάδες της δημοσιονομικής στενότητας που έχουν επιβάλει οι συμφωνίες με τους δανειστές.

 

Το απόγευμα στις 17:00 θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να προετοιμάσει τις εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος η οποία συνεδριάζει μεθαύριο Παρασκευή.

Την Τρίτη στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου έγινε μακρά και διεξοδική συζήτηση για το πώς προχωρά η κυβέρνηση και πώς υλοποιεί τους βασικούς άξονες της πολιτικής της.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα