Συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεδριάζει σήμερα, Σάββατο εκτάκτως στις 12:30 το μεσημέρι, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην Κουμουνδούρου.

Αντικείμενο της αιφνίδιας και έκτακτης αυτής σύγκλισης του ανώτατου πολιτικού οργάνου του κυβερνώντος κόμματος, που προσλαμβάνει χαρακτήρα μεγίστης κρισιμότητας, είναι, όπως αναφέρουν οι παραπάνω πηγές, η εξέταση του περιεχομένου της συμφωνίας η οποία έχει ήδη “κλείσει” με τους δανειστές και ο συντονισμός για την ύστατη προσπάθεια απρόσκοπτης ψήφισης των μέτρων από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος στη Βουλή την εβδομάδα που έρχεται.

Στη συνεδρίαση αναμένεται να συμμετάσχει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, καθώς και πλην των τακτικών μελών της Γραμματείας, να παρίστανται με δικαίωμα ψήφου και σειρά πρωτοκλασάτων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ψηλά στην ατζέντα, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένοι κύκλοι της Κουμουνδούρου έχει περιληφθεί η συζήτηση του τρόπου αντιμετώπισης της άρνησης μελών της Κ.Ο. να ψηφίσει τη συμφωνία.Στην περίπτωση αυτή παγιώνεται η άποψη ότι ο άμεσος σχηματισμός οικουμενικής κυβέρνησης αποτελεί πλέον μονόδρομο.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα