Σηβιριανή τίγρη βολτάρει ανενόχλητη σε εθνική οδό της Ρωσίας (Βίντεο)

Πλάνα που καταγράφουν μια εξαιρετικά σπάνια συνάντηση ενός άνδρα με ένα από τα πιο θανατηφόρα ζώα της Ευρασίας, που συνέβη σε μικρή απόσταση από το σπίτι του, στην Άπω Ανατολή της Ρωσίας, είδαν το φως της δημοσιότητας.

Αν σκέφτεστε ότι οι εξαιρετικά σκληροί χειμώνες θα αποτελούσαν τη μεγαλύτερη ανησυχία σας στην Άπω Ανατολή της Ρωσίας, ήρθε η ώρα να αλλάξετε άποψη.

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται βίντεο με μια εξαιρετικά σπάνια συνάντηση ενός άνδρα με μια σιβηριανή τίγρη που συνέβη σε μικρή απόσταση από το σπίτι του, στην Άπω Ανατολή της Ρωσίας.

​Αν και τείνουν να αποφύγουν την άμεση επαφή με τους ανθρώπους, οι μοναχικές τίγρεις είναι κάτι πολύ περισσότερο από ικανοί και επικίνδυνοι κυνηγοί.

Πολλά περιστατικά για τη δράση αιλουροειδών αναφέρθηκαν σε χωριά βόρεια του Βλαδιβοστόκ, στην ανατολική άκρη της Ρωσίας τους τελευταίους μήνες.

Οι τίγρεις φέρεται να έτρωγαν οικόσιτα σκυλιά, ενώ αποφεύγουν επιδεικτικά τις προσπάθειες σύλληψης από το αρμόδιο κυνηγετικό τμήμα του Περιφερειακού Υπουργείου Φυσικών Πόρων.

«Θα ήθελα να υπενθυμίσω στους ανθρώπους ότι αν δουν μια τίγρη κοντά, η κύρια ενέργειά τους θα ήταν να μην την προσεγγίσουν και να μην παίρνουν αυθαίρετες αποφάσεις» δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ειδικού κέντρου για τις τίγρεις, Σεργκέι Αραμίλεφ, υπενθυμίζοντας στους κατοίκους να έρθουν σε επαφή με τους επαγγελματίες σε περίπτωση τέτοιου περιστατικού.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα