«Σας πιάνει πανικός όταν μιλάει ο Μητσοτάκης»

Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας απάντησε στο σχόλιο του Μαξίμου για την τηλεοπτική συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Επειδή καταλαβαίνουμε τον πανικό τους από τις εμφανίσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τους ενημερώνουμε ότι αυτές θα συνεχιστούν» αναφέρει η Νέα Δημοκράτια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ

«Καταλαβαίνουμε ότι τα στελέχη του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού πρέπει να δικαιολογήσουν το μισθό τους, αλλά προφανώς δεν είναι το δυνατό τους σημείο η σύγκριση Μητσοτάκη – Τσίπρα, στην οποία ο κ. Τσίπρας ηττάται κατά κράτος.

Είναι, επίσης, πολύ δύσκολο να πείσεις ότι είναι επιτυχία το ότι κόβεις ένα μηνιάτικο από τους μισθωτούς και δυο από τους συνταξιούχους.

Επειδή καταλαβαίνουμε τον πανικό τους από τις εμφανίσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, τους ενημερώνουμε ότι αυτές θα συνεχιστούν».

ΥΓ. Αλήθεια, πως σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού τη σημερινή φράση του κ. Μίκη Θεοδωράκη «όταν ένας αριστερός μετατρέπεται σε έναν αμοραλιστή εξουσιομανή, δεν υπάρχουν ηθικά εμπόδια προκειμένου να κρατήσει την εξουσία»;

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα