Π.Καμμένος:«ΠΑΣΟΚ και ΝΔ Παρέα στην παρέα διαλύσατε τη χώρα»

newego_LARGE_t_1101_54023572

Ο Πάνος Καμμένος ήταν ξεκάθαρος από το βήμα της Βουλής: αυτή η κυβέρνηση δεν είναι διαπλεκόμενη και δεν πρόκειται να αφήσει στην ησυχία τους όσους διέλυσαν τα προηγούμενα χρόνια τη χώρα!

«ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, Παρέα στην παρέα, διαλύσατε τη χώρα. Όσο ο ελληνικός λαός μας στηρίζει θα σας τσακίζουμε. Δεν θα γλιτώσει κανείς από τους εισαγγελείς» είπε σε εξαιρετικά υψηλούς τόνους ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος στην ομιλία του στη Βουλή και συνέχισε: «Πολλοί βουλευτές δεν έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι. Αλλά θα προφυλακίσουμε όσους λήστεψαν τη χώρα και θα δημεύσουμε τις περιουσίες τους. Να μειώσουμε τώρα τον μισθό μας κατά 30% οι βουλευτές. Τώρα. Να ψηφίσουμε τώρα 180 βουλευτές τον νόμο περί ευθύνης υπουργών και να δούμε ποιοι τα πήραν»!

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι Έγινε πραξικόπημα κατά της Ελλάδας, όχι κατά του Τσίπρα. Η κυβέρνηση διαπραγματευόταν σκληρά και κάποιοι έλεγαν δώσ’ τα όλα».

Στην αρχή της ομιλίας του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανέφερε: «Νόμιζα σήμερα που είναι αδειούχοι ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος ότι θα γινόταν άλλη συζήτηση στη βουλή αντιλαμβάνομαι το άγχος τους να υποστηρίξουν την πολιτική που έχουν ασκήσει όλα αυτά τα χρόνια αλλά από ότι βλέπω δεν έγινε. Βλέπω πως αντί να συγχαίρουμε την κυβέρνηση για την διασφάλιση της πρώτης κατοικίας και για την φορολογία των αγροτών, να στεναχωριούνται που δεν είναι πιο βαριά τα μέτρα . Δεν υπάρχουν τα μέτρα που έλεγαν τα μέσα ενημέρωσης, η πρώτη κατοικία προστατεύεται εγγυήτρια είναι η ίδια η κυβέρνηση, ο πρωθυπουργός κατάφερε να μην υπάρχει ως προαπαιτούμενο η φορολογία των αγροτών και σταματήστε να υιοθετείται την πολιτική του Σαμαρά και Βενιζέλου, είναι αδειούχοι και ελπίζω για καιρό» και πρόσθεσε: «Τις τελευταίες ημέρες ακούγονται διάφορα. Η πρώτη κατοικία προστατεύετε. Εγγύηση σε αυτό είναι η κυβέρνηση. Μην στεναχωριέστε».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα