Παπαδημούλης: Ο Καμμένος δεν θα διευκολύνει τη ΝΔ να ρίξει την κυβέρνηση

Στην «ανησυχητικά επικίνδυνη άνοδο της άκρας δεξιάς» στην Ευρώπη, στα οφέλη από την συμφωνίατων Πρεσπών και στην εκτίμηση ότι ο Πάνος Καμμένος δεν θα διευκολύνει τον στόχο της ΝΔ να «ρίξει» την κυβέρνηση, αναφέρεται ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού  ΚοινοβουλίουΔημήτρηςΠαπαδημούλης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος», εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του για την αίσια έκβαση του ζητήματος που αφορά τις συντάξεις.

Μιλώντας για την «δεξιά και λαϊκίστικη στροφή της Ευρώπης» τονίζει ότι πρέπει «όλοι οι δημοκράτες να αντισταθούμε στον ανερχόμενο ρατσισμό και να οικοδομήσουμε την ευρύτερη δυνατή συμμαχία».

Για την συμφωνία των Πρεσπών υπογραμμίζει ότι «μόνο κέρδος θα έχουμε ως χώρα», ενώ, με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του υπουργού Οικονομίας, Γιώργου Σταθάκη στα Σκόπια, για την υπογραφή συμφωνίας ενεργειακής συνεργασίας, τονίζει ότι εάν υπάρξει σχέδιο, τα επόμενα χρόνια πρόκειται να δημιουργηθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Εκτιμά δε, ότι ο Πάνος Καμμένος, δεν θα προχωρήσει «σε πράξεις που θα διευκολύνουν τον πάγιο στόχο της ΝΔ και της διαπλοκής που τη στηρίζει, να “ρίξουν” τον Τσίπρα».

Σε ό, τι αφορά στις συντάξεις εκτιμά ότι θα αποφευχθεί η περικοπή τους, με βάση τα δημοσιονομικά δεδομένα, ενώ ερωτηθείς για το ενδεχόμενο τριπλών εκλογών, σημειώνει ότι οι εθνικές εκλογές είναι προτιμότερο να γίνουν το φθινόπωρο του 2019, αναφέροντας ωστόσο, ότι «δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο τριπλών εκλογών.

Τέλος αναφέρει, ότι «παρόλα τα λάθη» ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ «ήρθαν για να μείνουν».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα