Κορυφαία αναμέτρηση σήμερα στη Βουλή για τα μέτρα – αντίμετρα (LIVE)

Στο κόκκινο αναμένεται να ανεβούν οι θερμοκρασίες στη Βουλή κατά την αποψινή συζήτηση μεταξύ των πολιτικών αρχηγών και την ψήφιση των μέτρων και των αντίμετρων της τεχνικής συμφωνίας την οποία ολοκλήρωσαν κυβέρνηση και δανειστές.

Οι τοποθετήσεις των πολιτικών αρχηγών και η ψηφοφορία που θα ακολουθήσει αργά το βράδυ της Πέμπτης θα ρίξουν την αυλαία της κοινοβουλευτικής διαδικασίας που θα επικυρώσει τα προαπαιτούμενα τα οποία ζητούν οι δανειστές.

Και η σημερινή συζήτηση θα γίνει χωρίς την παρουσία της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, η οποία, με απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής αποκλείστηκε από τις συνεδριάσεις μετά τα γνωστά γεγονότα που ξεκίνησαν με την αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά Κασιδιάρη σε βάρος του Ν.Δένδια.

Μετά την αναμενόμενη ψήφιση της συμφωνίας στόχος της κυβέρνησης είναι κατά τη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης τη Δευτέρα 22 Μαΐου να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα στο ζήτημα του χρέους.

Είναι χαρακτηριστική μάλιστα η φράση του πρωθυπουργού κατά τη χθεσινή συζήτησή του με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες στη Βουλή όταν τους είπε ότι «τα μηνύματα που παίρνω είναι τόσο θετικά που θα με αναγκάσουν να φορέσω και γραβάτα»…

Το indicator.gr θα μεταδώσει απευθείας τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα