Διαψεύδει τα περί αναβολής της επίσκεψης του Πενς σε Ισραήλ και Αίγυπτο ο Λ. Οίκος

Τα δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης περί νέας αναβολής της επίσκεψης του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μάικ Πενς στη Μέση Ανατολή δεν αληθεύουν και το ταξίδι θα γίνει μέσα στον Ιανουάριο όπως έχει προγραμματιστεί, διαβεβαίωσε ο προσωπάρχης του Πενς, ο Τζάρεντ Έιγκεν.

Τη Δευτέρα, η εφημερίδα Times of Israel, επικαλούμενη εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ, έγραψε ότι η επίσκεψη του Πενς στη Μέση Ανατολή αναβλήθηκε επ’ αόριστον. Κατά το δημοσίευμα, το όνομα του Πενς δεν συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο των ξένων ηγετών που θα επισκεφθούν το Ισραήλ τον Ιανουάριο.

“Όπως έχουμε πει, ο @VP Πενς θα ταξιδέψει στο Ισραήλ και την Αίγυπτο αργότερα αυτόν τον μήνα. Τα δημοσιεύματα περί του αντιθέτου είναι εσφαλμένα. Κυκλοφορεί ένα ψευδές δημοσίευμα περί μιας καθυστέρησης. Αυτό δεν αληθεύει”, έγραψε ο Έιγκεν στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter τη Δευτέρα. Ο Μάικ Πενς προγραμματίζεται να επισκεφθεί τη Μέση Ανατολή στα μέσα Ιανουαρίου. Η επίσκεψη αρχικά σχεδιαζόταν να γίνει την 20ή Δεκεμβρίου, αλλά αναβλήθηκε εξαιτίας της ψηφοφορίας στην αμερικανική Γερουσία για τη μεταρρύθμιση του φορολογικού κώδικα των ΗΠΑ.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα