Διαγραφή Μπακογιάννη από τη ΝΔ, ζητούν στη Ρόδο

Τη διαγραφή από τη ΝΔ της Ντόρας Μπακογιάννη και του Κωνσταντίνου Κυρανάκη, ζήτησε με ανακοίνωσή του ο σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου από τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ταυτόχρονα, οι οδηγοί ταξί της Ρόδου σήμερα, Σάββατο, αναμένεται να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της νομαρχιακής επιτροπής της ΝΔ στο νησί, ζητώντας τις παραιτήσεις της ΝΟΔΕ, του Μάνου Κόνσολα, αλλά και όλων των «γαλάζιων» πολιτευτών, σε ένδειξη συμπαράστασης στον κλάδο τους.

Υπενθυμίζεται πως σε ανάλογη δράση είχαν προβεί την προηγούμενη εβδομάδα οδηγοί ταξί της Αττικής, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου:

«Έπειτα από δηλώσεις στον τύπο της Ντόρας Μπακογιάννη και του αναπληρωτή εκπροσώπου τύπου της Νέας Δημοκρατίας του κ. Κυρανάκη και το δελτίο τύπου της ΝΔ σχετικά με την παράνομη μελλοντική νομοθέτηση της εταιρείας UBER (μιας εταιρείας η οποία δεν φορολογείται σε καμιά χώρα όπου δραστηριοποιείται).

Έπειτα από έκτακτο δ.σ. του συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου στις 28-02-2017 ομόφωνα αποφασίσαμε. Το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017 και ώρα 15.00 θα συγκεντρωθούμε προς ένδειξη διαμαρτυρίας τα ΤΑΞΙ της Ρόδου ιδιοκτήτες-οδηγοί κάτω από τα γραφεία της ΝΔ που στεγάζονται στην οδό Αυστραλίας και ειρηνικά τα μέλη θα παραδώσουμε ψήφισμα διαμαρτυρίας στη νομαρχιακή επιτροπή, στο βουλευτή της ΝΔ και τους πολιτευτές, ζητώντας επίσης να παραιτηθούν η νομαρχιακή της ΝΔ, ο βουλευτής οι πολιτευτές σε ένδειξη συμπαράστασης στον κλάδο των ΤΑΞΙ.

Επίσης ζητάμε να διαγραφούν από το κόμμα η κ. Μπακογιάννη και ο κ. Κυρανάκης και ζητάμε από τον κ. Μητσοτάκη να πάρει θέση για το δελτίο τύπου της ΝΔ για το θέμα της UMBER, σε αντίθετη περίπτωση θα μας βρουν απέναντί τους.

Για το δ.σ.
Καστανίδης Θεοδόσης
πρόεδρος
Διακοσταμάτης Εμμανουήλ
αντιπρόεδρος
Ισκάς Ιωάννης
γενικός γραμματέας
Κάλλας Αντώνης
ταμίας
Χατζηγεωργίου Σάββας μέλος
Νικολόπουλος Παναγιώτης μέλος
Πέττας Αντώνιος
μέλος
Παμπάκας Ιωάννης
μέλος
Κιαουρτζής Εμμανουήλ μέλος».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα