Ο Κυρ.Μητσοτακής στο Φανάρι

zdfΟ πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Παρασκευή το πρωί το Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι.

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας στις 10 το πρωί συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Πατριαρχείο. Με τη σειρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε την ανάγκη να παραμείνει ενωμένος ο ελληνικός λαός, ειδικότερα τώρα που η χώρα βρίσκεται εν μέσω κρίσης, αναφέροντας χαρακτηριστικά «η κρίση για να ξεπεραστεί δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με ψεύτικους διχασμούς».

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας απαντώντας είπε «το μήνυμα της ενότητας, που εκπέμπετε, με τη μεγαλύτερη δυνατή ένταση από το Οικουμενικό Πατριαρχείο και από εσάς προσωπικά, είναι ένα μήνυμα το οποίο πρέπει να εισακουστεί σήμερα στη χώρα μας που αντιμετωπίζει πολύ μεγάλες δυσκολίες και μια πολύ βαθειά οικονομική κρίση».

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχάρη τον Οικουμενικό Πατριάρχη για την επιμονή του να συγκληθεί η Αγία και Μεγάλη Σύνοδος της Ορθοδοξίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Ιούνιο στην Κρήτη.

«Με πολύ μεγάλη χαρά, μάλιστα αυτή θα φιλοξενηθεί και στην Κρήτη, στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε αυτό το γεγονός, το οποίο είναι γεγονός, πολύ μεγάλης ιστορικής σημασίας, όχι μόνο για την Ορθοδοξία», είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα