ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Το μόνο που έχει απομείνει στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, είναι να κλείνει σε όλες τις πτώσεις την αγαπημένη του τοξικότητα

«Μπροστά στην εκκωφαντική αδυναμία της κυβέρνησης Μητσοτάκη να απαντήσει στις αγωνίες των πολιτών, το μόνο που έχει απομείνει στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, όπως απέδειξε η σημερινή του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, είναι να κλείνει σε όλες τις πτώσεις την αγαπημένη του τοξικότητα», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του.

«Συνεχίζει τη λασπολογία κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του αρχηγού της, Στέφανου Κασσελάκη, για να μην ψελλίσει μισή κουβέντα για τα μεγάλα προβλήματα, όπως η ακρίβεια που συνεχίζει να σαρώνει τα νοικοκυριά, την ώρα που οι εισηγμένες εταιρείες στο χρηματιστήριο κατέγραψαν 10,5 δισ. ευρώ κέρδη για τη χρονιά που μας πέρασε», σημειώνει, τονίζοντας ότι «ο κ. Παύλος Μαρινάκης υπερασπίστηκε εκ νέου με θράσος τη συλλογική ενοχοποίηση της ελληνικής κοινωνίας για τα Τέμπη, όπως την εξέφρασε η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ, Βίκυ Φλέσσα, με την ανατριχιαστική απόφανσή της ότι “τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί”». «Και προσπέρασε ως ανεδαφικές τις καταγγελίες για την προσπάθεια συγκάλυψης του εν λόγω εγκλήματος», προσθέτει.

Συνεχίζοντας, η αξιωματική αντιπολίτευση καταλογίζει στον κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι «επιχαίρει» διότι «η χώρα μας “δεν είναι πρωταθλήτρια” στον πληθωρισμό τροφίμων, σαν να ξεχνάει ότι οι Έλληνες παραμένουν στον μισθολογικό “πάτο” της Ευρώπης, πάνω μόνο από τη Βουλγαρία».

«Καλούμε τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να βγει για λίγο από τον εικονικό κόσμο του κ. Γκρίνμπεργκ και τον γυάλινο πύργο του Μαξίμου. Στην κανονική ζωή, όπου κυριαρχεί η τροφοδοτούμενη από της πολιτικές της ΝΔ αισχροκέρδεια, εχθρός τόσο των καταναλωτών, όσο και της συντριπτικής πλειονότητας των επιχειρήσεων», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Αντί να αναμασά τα περί “λεφτόδεντρων” και έλλειψης προτάσεων από την αντιπολίτευση, το Μαξίμου ας απαντήσει επιτέλους συγκεκριμένα στο ολιστικό σχέδιο αντιμετώπισης της ακρίβειας και καταστολής των μηχανισμών αισχροκέρδειας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, με στόχο την εξασφάλιση της αξιοπρεπούς διαβίωσης του συνόλου των πολιτών και την θωράκιση της αξίας του ατομικού και οικογενειακού εισοδήματος από οποιαδήποτε πηγή», τονίζει και καταλήγει:

«Ακόμα κι αν η κυβέρνηση επιμείνει να πετάει τη μπάλα στην εξέδρα σε όλη την προεκλογική περίοδο, οι πολίτες θα κρίνουν τις προτάσεις για μια καλύτερη ζωή και τη θετική ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην κάλπη της 9ης Ιουνίου».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα