

Σχέδιο δολοφονίας του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι φέρεται να είχε ενεργοποιήσει η Μόσχα, όπως προκύπτει μετά τη σύλληψη υπόπτου στην Πολωνία, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.
Συγκεκριμένα, ο Πολωνός ύποπτος συνελήφθη με την κατηγορία ότι έδωσε στις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες ευαίσθητες πληροφορίες που αφορούν τον πρόεδρο της Ουκρανίας, ώστε να διευκολύνει το σχέδιο της Μόσχας.
Ο Paweł K., όπως κατονομάζεται σε διεθνή ΜΜΕ, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και οκτώ ετών, καθώς ομολόγησε ότι «ήταν έτοιμος να ενεργήσει για λογαριασμό ξένων υπηρεσιών πληροφοριών».
Ο άνδρας είχε αναλάβει το σκέλος συλλογής στρατιωτικών πληροφοριών, ειδικότερα δε για την ασφάλεια του αεροδρομίου «Rzeszów-Jasionka», το οποίο χρησιμοποιεί ο Ζελένσκι για τις μετακινήσεις του.
«Αποστολή μου ήταν να βοηθήσω τις ρωσικές ειδικές υπηρεσίες να σχεδιάσουν μια πιθανή επίθεση» στον Ουκρανό ηγέτη, ανέφερε ο ύποπτος, σύμφωνα με την Πολωνική Εισαγγελία.
Σχετικά Νέα
Κίνα: Να τερματίσουν άμεσα τις λανθασμένες πρακτικές οι ΗΠΑ για να αποφύγουν την αναταραχή της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας
Την έντονη δυσαρέσκειά της στους νέους δασμούς που εξήγγειλαν οι ΗΠΑ και επηρεάζουν τον.
Καιρός: Γενικά αίθριος το Μεγάλο Σάββατο με ήπιες θερμοκρασίες – Πού αναμένονται βροχές
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, Μεγάλο Σάββατο (19/4) με εξαίρεση τη Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανώς τα.
CNN: Η κυβέρνηση Τραμπ είναι έτοιμη να αναγνωρίσει τον έλεγχο της Ρωσίας στην Κριμαία
Η κυβέρνηση Τραμπ είναι έτοιμη να αναγνωρίσει τον έλεγχο της Ρωσίας στην Κριμαία ως μέρος.
Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μεταφοράς σήμερα, Μ. Σάββατο
Kατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα λειτουργήσουν έως και την Τρίτη μετά το Πάσχα ως εξής:.