

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι (φωτ.) δήλωσε σήμερα ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν βρίσκεται πίσω από τον θάνατο του επικεφαλής της μισθοφορικής οργάνωσης Wagner, Γεβγκένι Πριγκόζιν, ο οποίος σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα τον περασμένο μήνα.
«Το γεγονός ότι (ο Πούτιν) σκότωσε τον Πριγκόζιν -τουλάχιστον αυτές είναι οι πληροφορίες που έχουμε όλοι, όχι οποιουδήποτε άλλου είδους- δείχνει επίσης τον τρόπο σκέψης του και για το ότι είναι αδύναμος», είπε ο Ζελένσκι, χωρίς να δώσει αποδείξεις για τον ισχυρισμό του αυτό.
Ο Ουκρανός πρόεδρος απαντούσε σε ερώτηση για τον Ρώσο πρόεδρο στο Κίεβο.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Ο Μάρκο Ρούμπιο θα λάβει μέρος στην ανεπίσημη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ για τον τερματισμό του πολέμου Ρωσίας – Ουκρανίας
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο, θα λάβει μέρος στην ανεπίσημη συνάντηση των.
Το μήνυμα της Αφρικής στον κόσμο: Θέλετε να γίνετε μέρος του επόμενου οικονομικού θαύματος;
Σύνταξη – επιμέλεια: Στέλιος Βασιλούδης Οι περικοπές στη διεθνή βοήθεια είναι μια κλήση αφύπνισης για.
Τηλεφωνικές συνομιλίες Ερντογάν με Πούτιν και Μακρόν
Τηλεφωνικές επαφές με τους ομολόγους του της Ρωσίας και της Γαλλίας, Βλαντίμιρ Πούτιν και.
Εκλογές στην Αλβανία: Πώς εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία
Βουλευτικές εκλογές διεξάγονται στην Αλβανία, όπου για πρώτη φορά εφαρμόζεται η επιστολική ψήφος. Ο Έντι.