

Ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάρκο Ρούμπιο, θα λάβει μέρος στην ανεπίσημη συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ που θα πραγματοποιηθεί στην Τουρκία (14-16 Μαΐου), στη διάρκεια της οποίας θα συζητηθεί ο τερματισμός του πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας.
«Στον ορίζοντα διεξαγωγής της διάσκεψης κορυφής του ΝΑΤΟ, η οποία, θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στη Χάγη, ο Υπουργός των Εξωτερικών θα προωθήσει την ατζέντα του Προέδρου Τραμπ διασφαλίζοντας ότι οι σύμμαχοί μας συνεισφέρουν το δίκαιο μερίδιό τους, ώστε το ΝΑΤΟ να είναι πιο δυνατό και πιο αποτελεσματικό», ανέφερε σε μία ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ.
Σχετικά Νέα
Νορβηγία: Αποεπενδύει από ισραηλινή εταιρεία λόγω εμπλοκής της σε εποικισμούς στη Δυτική Όχθη
Το νορβηγικό κρατικό επενδυτικό ταμείο, το μεγαλύτερο στον κόσμο με κεφάλαια ύψους περίπου 1,8 τρισεκατομμυρίων δολαρίων,.
Ουκρανία: Η Ρωσία εξαπέλυσε 108 drones κατά τη διάρκεια της νύχτας μετά το αίτημα για εκεχειρία
Η Ρωσία εξαπέλυσε 108 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (drones) στη διάρκεια της νύχτας που.
Σάλος γύρω από το “δώρο” του Κατάρ προς τον Τραμπ: Το πολυτελές Boeing 747-8 Jumbo
Η πολεμική εντάθηκε χθες, Κυριακή, στις Ηνωμένες Πολιτείες γύρω από ένα αεροπλάνο που πρόκειται.
Ηρεμία στα σύνορα Ινδίας και Πακιστάν
Ηρεμία επικράτησε τη νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα κατά μήκος των συνόρων της Ινδίας.