

Η αντίληψη ότι η Ρωσία νικά δεν είναι παρά εντύπωση. Οι ρωσικές δυνάμεις υφίστανται μεγάλες απώλειες στο πεδίο της μάχης, δηλώνει ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στο περιοδικό The Economist.
Δεν υπάρχουν πραγματικά σημάδια ότι η Ρωσία ενδιαφέρεται για ειρήνη και οποιαδήποτε ένδειξη ότι η Μόσχα επιδιώκει την διεξαγωγή συνομιλιών σημαίνει ότι της τελειώνουν τα αποθέματα όπλων και στρατιωτών. «Εγώ βλέπω μόνο κινήσεις μίας χώρας τρομοκράτη», είπε.
Το πλήγμα της ρωσικής ισχύος στην Κριμαία είναι κρίσιμο για την μείωση των επιθέσεων κατά της Ουκρανίας καθώς και για την υπεράσπιση πόλεων στο ανατολικό τμήμα της χώρας, είπε.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ
Σχετικά Νέα
Η παλαιστινιακή υπηρεσία πολιτικής άμυνας καταγγέλλει το Ισραήλ για «εκτελέσεις με συνοπτικές διαδικασίες»
Η παλαιστινιακή υπηρεσία πολιτικής άμυνας κατηγόρησε σήμερα τον ισραηλινό στρατό για «εκτελέσεις με συνοπτικές.
Η επίσημη δήλωση του Βατικανού για τον θάνατο του πάπα Φραγκίσκου
Ο καρδινάλιος Γιόζεφ Φάρελ, προσωρινός διοικητής του Βατικανού, ανακοίνωσε επίσημα τον θάνατο του πάπα.
Θάνατοι διασωστών στη Γάζα: Η παλαιστινιακή υπηρεσία πολιτικής άμυνας καταγγέλλει «εκτελέσεις με συνοπτικές διαδικασίες»
Η παλαιστινιακή υπηρεσία πολιτικής άμυνας κατηγόρησε σήμερα (21/4) τον ισραηλινό στρατό για «εκτελέσεις με.
Δασμοί: Και δεύτερο αεροσκάφος της Boeing επιστρέφει στις ΗΠΑ από την Κίνα
Ένα δεύτερο αεροσκάφος της Boeing που προοριζόταν για κινεζική αεροπορική εταιρεία κατευθυνόταν πίσω στις.