Ζαμπούκας: Οι πολίτες επιμένουν να εμπιστεύονται τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ (Βίντεο)

Για την αρνητική στάση της νέας ηγεσίας της Βόρειας Μακεδονίας στην Συμφωνία των Πρεσπών και τις προκλητικές δηλώσεις τους, αλλά και τον πήχη της κυβερνητικής παράταξης στις ευρωεκλογές μίλησε, μεταξύ άλλων, ο  υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, Ανδρέας Ζαμπούκας.

Ειδικότερα, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή «Λόγος & Αντίλογος» στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΡΤ και την δημοσιογράφο Ελευθερία Κοσμοπούλου, o κ. Ζαμπούκας ερωτηθείς για τον πήχη της ΝΔ στις ευρωεκλογές, τόνισε πως εκτιμά ότι θα ξεπεράσει και το 33% και θα φτάσει έως και το 35%, επισημαίνοντας πως μετά από πέντε χρόνια διακυβέρνησης οι πολίτες επιμένουν να εμπιστεύονται τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία.

Παράλληλα, αναφερόμενος και στα τρία μνημόνια που αφορούν τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Ζαμπούκας υποστήριξε πως δεν γίνεται με ένα άλμα ξαφνικά να κατοχυρώσεις μια συμφωνία. ”Υπάρχει μια στρατηγική εξωτερική πολιτική, ένας οδικός άξονας, αλλά η συμφωνία είναι συμφωνία. Αυτή έχουμε τώρα και οι Σκοπιανοί πρέπει πρώτοι να την τηρήσουν. Εάν επιμείνουν στο Μακεδονία και δημιουργήσουν κι άλλους εσωτερικούς τριγμούς στην χώρας τους, δεν θα μπουν στην Ευρώπη” σημείωσε.

Δείτε το Βίντεο 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα