

Ο υπουργός Εξωτερικών της Κίνας Ουάνγκ Γι δήλωσε σήμερα πως οι προσπάθειες να γίνει δεκτό ένα παλαιστινιακό κράτος στα Ηνωμένα Έθνη είναι μια κίνηση για να διορθωθεί μια παρατεταμένη αδικία, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.
Έκανε τα σχόλια αυτά σε συνέντευξη Τύπου με τον ομόλογό του της Παπούας Νέας Γουινέας στη διάρκεια μιας επίσκεψης στη χώρα.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες εμπόδισαν ουσιαστικά τον ΟΗΕ προχθές, Πέμπτη, να αναγνωρίσει ένα παλαιστινιακό κράτος, προβάλλοντας βέτο στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ώστε οι Παλαιστίνιοι να μην αποκτήσουν την ιδιότητα του πλήρους μέλους του διεθνούς οργανισμού.
“Μια γρήγορη εισδοχή της Παλαιστίνης στα Ηνωμένα Έθνη είναι μια κίνηση για να διορθωθεί μια παρατεταμένη ιστορική αδικία”, δήλωσε ο Ουάνγκ, σύμφωνα με το Xinhua.
Σχετικά Νέα
Στα «χέρια» της Ρωσίας χωριό, που είχε καταλάβει η Ουκρανία, στη ρωσική περιφέρεια Κουρσκ
Η Ρωσία ισχυρίζεται πως ανέκτησε τον προτελευταίο οικισμό που βρισκόταν υπό τον έλεγχο του.
Επίσκεψη Μασκ στην Ινδία: Σχέδιο μετά από συζήτηση με τον Πρωθυπουργό Μόντι
Ο Έλον Μασκ δήλωσε ότι σκοπεύει να επισκεφτεί την Ινδία αργότερα μέσα στο έτος,.
Ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος συνομιλιών Ιράν – ΗΠΑ για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης
Οι διαπραγματεύσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης μεταξύ του Ιράν και των ΗΠΑ.
ΝΥΤ: Ο Τραμπ παίρνει πίσω τις απειλές προς το Χάρβαρντ
Το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ ενημερώθηκε από άγνωστο αξιωματούχο της task force για την καταπολέμηση.