

Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους φοιτητές των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α. της χώρας, ότι το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 8 Μαΐου 2025 έως και την Παρασκευή 16 Μαΐου 2025 και ώρα 15:00 θα υποβληθούν εκ νέου αιτήσεις για χορήγηση κατ’ εξαίρεση μετεγγραφών/μετακινήσεων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 79 του ν.4692/2020 (ΦΕΚ 111,Α΄) και του Κεφαλαίου ΣΤ΄ της υπ’ αριθμ. 148236/Ζ1/30-10-2020 απόφασης του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΦΕΚ 4806, Β΄).
Δικαιούχοι υποβολής αίτησης είναι οι φοιτητές που έχουν εξαιρετικό λόγο και δεν υπέβαλαν αίτηση για κατ’ εξαίρεση μετεγγραφή/μετακίνηση κατά την προηγούμενη περίοδο από 16 έως 23 Δεκεμβρίου 2024.
Οι αιτήσεις με τα δικαιολογητικά που τεκμηριώνουν τους επικαλούμενους λόγους για χορήγηση κατ’ εξαίρεση μετεγγραφής/μετακίνησης, υποβάλλονται από τους φοιτητές ηλεκτρονικά στην ειδική εφαρμογή https://transfer.it.minedu.gov.gr (κατ’ εξαίρεση μετεγγραφές) ή μέσω του αντίστοιχου υπερσυνδέσμου στην κεντρική ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, χρησιμοποιώντας τα διαπιστευτήρια (username και password) που τους έχουν αποδοθεί για σύνδεση σε Ακαδημαϊκές Υπηρεσίες (Ιδρυματικοί κωδικοί).
Στην ειδική εφαρμογή των κατ’ εξαίρεση μετεγγραφών είναι διαθέσιμες οι οδηγίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης και των σχετικών δικαιολογητικών που τεκμηριώνουν τις ιδιαίτερα σοβαρές και εξαιρετικές περιπτώσεις.
Σχετικά Νέα
Marfin: Δικαίωση και απαντήσεις ζητούν 15 χρόνια μετά οι οικογένειες των θυμάτων και οι εργαζόμενοι
Δεκαπέντε χρόνια μετά το ατιμώρητο έγκλημα της Marfin οι άνθρωποι που έζησαν την τραγωδία,.
Ρόδος: Νεκρός εντοπίστηκε ο 63χρονος που είχε εξαφανιστεί από την 1η Μαΐου
Νεκρός στην περιοχή «Πασαούτια», εντοπίστηκε σήμερα αργά το βράδυ, ο 63χρονος Κωνσταντίνος Τσιαντής, τα.
-
Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο με τουρίστα να αρπάζει κόσμημα αξίας 6.000 ευρώ από βιτρίνα
Τη στιγμή που ο 41χρονος Ολλανδός τουρίστας απασχολεί το προσωπικό του κοσμηματοπωλείου στη Χερσόνησο.
Θρίλερ με κατασκόπους στην Αλεξανδρούπολη – Η έρευνα της ΕΥΠ και τα νέα στοιχεία
Τον φάκελο «ρωσική μαφία» στην Ελλάδα ανοίγει η ΕΥΠ μετά τη σύλληψη του 59χρονου.