

Αυξημένη σε αρκετούς δρόμους της Αττικής είναι σήμερα Μεγάλη Τετάρτη η κίνηση, καθώς σε εξέλιξη είναι η έξοδος του Πάσχα.
Προβλήματα από νωρίς παρουσιάζει ο Κηφισός, κυρίως στο ρεύμα προς Πειραιά, αλλά και οι έξοδοι των Εθνικών Οδών Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας.
Αρκετοί οδικοί άξονες της Αττικής παρουσιάζουν προβλήματα, το κέντρο της Αθήνας αρχίζει και γεμίζει από νωρίς, ενώ η κάθοδος της Κηφισίας από το ύψος του Αμαρουσίου είναι προβληματική ανά σημεία.
Το κυκλοφοριακό πρόβλημα στον Κηφισό στην κάθοδο ξεκινά από το ύψος της Μεταμόρφωσης και εκτείνεται μέχρι τα ΚΤΕΛ ενώ στην άνοδο από το Περιστέρι μέχρι και την είσοδο της Αττικής Οδού.
Έντονη κίνηση σημειώνεται και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά από τους εκδρομείς που καταφθάνουν για τα πλοία της γραμμής.
Σχετικά Νέα
Το «πιστεύω» του νέου Πάπα και η παλιά διαμάχη με Τραμπ και Βανς
Ο νέος Πάπας Λέων o 14ος, κάλεσε στην πρώτη του Λειτουργία στο Βατικανό την Καθολική Εκκλησία να αντιμετωπίσει.
Τρία νέα ψηφιακά εργαλεία στην φαρέτρα της ΑΑΔΕ για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής
Τρία νέα ψηφιακά «όπλα» προσθέτει στη φαρέτρα της η ΑΑΔΕ, ενισχύοντας τη στρατηγική της.
Νέα επίθεση Πακιστάν με drones κατά του ινδικού Κασμίρ – Χτύπησε την πόλη Τζάμου
Μια νέα επίθεση πακιστανικών, μη επανδρωμένων αεροσκαφών σημειώθηκε σήμερα, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, στο.
Τουρκία: Στον δρόμο της αυτοδιάλυσης το PKK – Η ανακοίνωση μετά το συνέδριο
Το Κουρδικό Εργατικό Κόμμα (PKK) ανακοίνωσε πως διεξήγαγε το 12ο συνέδριό του από τις.