

Πρόστιμα σε παρέες ανηλίκων που παραβίασαν τις περιοριστικά μέτρα και συμμετείχαν σε πάρτι το βράδυ του Σαββάτου στον Βόλο. Επρόκειτο για συγκέντρωση 40 νεαρών ατόμων στον προαύλιο χώρο του 1ου ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας σε πάρτι γενεθλίων. Οι περισσότεροι νεαροί ετράπησαν σε φυγή μόλις έφθασαν τα αστυνομικά αυτοκίνητα έπειτα από καταγγελία.
Από τους παρευρισκόμενους συνελήφθησαν 7 άτομα, τρία αγόρια και τέσσερα κορίτσια, σε βάρος των οποίων επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ για παραβίαση μέτρων και άσκοπη μετακίνηση.
Επίσης συνελήφθησαν, αργά χθες το απόγευμα, τέσσερις άνδρες έπειτα από καταγγελία στην Αστυνομία, διότι είχαν στήσει γλέντι στο Σκοπευτήριο της Νέας Αγχιάλου.
Το γλέντι διοργάνωσε ένας 45χρονος στον οποίον επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ συμμετείχαν ένας 55χρονος, ένας 51χρονος και ένας 46χρονος σε βάρος των οποίων επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ.
Σχετικά Νέα
Ο καιρός σήμερα και τις επόμενες ημέρες
Και σήμερα αναμένεται γενικά ηλιόλουστος καιρός, με εξαίρεση μεσημεριανές-απογευματινές μπόρες και καταιγίδες σε Ήπειρο,.
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα και την Τρίτη – Τι ισχύει για τον Δακτύλιο
Με τροποποιήσεις θα λειτουργήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα (21/4), αλλά.
Θεσσαλονίκη: Άδειο το κέντρο της πόλης- Κλειστά τα καταστήματα
Μία εικόνα άδειας πόλης παρουσιάζει και σήμερα, δεύτερη ημέρα του Πάσχα, το κέντρο της.
Θεσσαλονίκη: Πατέρας και κόρη έκλεψαν ρολόι από επιβάτη στον έλεγχο χειραποσκευών στο αεροδρόμιο
Στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από Υπηρεσίες της Γενικής.