

Το υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας ανακοίνωσε σήμερα ότι το ρωσικό κράτος αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πρόκληση για την ασφάλειά του το τελευταίο διάστημα, καθώς, όπως πρόσθεσε, οι δυνάμεις της ρωσικής μισθοφορικής οργάνωσης Βάγκνερ φφαίνεται να κινούνται προς τη Μόσχα.
«Τις επόμενες ώρες, η πίστη των δυνάμεων ασφαλείας της Ρωσίας και ιδιαίτερα της Ρωσικής Εθνοφρουράς θα παίξει κεντρικό ρόλο στο πώς θα εξελιχθεί αυτή η κρίση. Αυτό αντιπροσωπεύει την πιο σημαντική πρόκληση στο ρωσικό κράτος το τελευταίο διάστημα», επισημαίνει η βρετανική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών στην τακτική της ενημέρωση.
Προσθέτει μάλιστα το υπουργείο, επικαλούμενο τις υπηρεσίες πληροφοριών του Ηνωμένου Βασιλείου, πως «φαίνεται ότι ορισμένες μονάδες των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων έχουν παραμείνει ακίνητες, παραχωρώντας σιωπηρή αποδοχή στις κινήσεις της Βάγκνερ».
Τέλος, κάνει λόγο για στρατιωτικές συγκρούσεις στο Ροστόφ, επισημαίνοντας τον κίνδυνο περαιτέρω αναταραχής σε όλη τη Ρωσία.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Προς Ψηφοφορία στη Βουλή το νομοσχέδιο φοροελαφρύνσεων του Τραμπ
Η Επιτροπή Κανονισμών της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, υπό τον έλεγχο των Ρεπουμπλικάνων,.
Σε κλοιό ισραηλινών δυνάμεων τα δύο λειτουργικά νοσοκομεία στη βόρεια Γάζα
Δύο από τα τελευταία λειτουργικά νοσοκομεία στη βόρεια Γάζα έχουν περικυκλωθεί από ισραηλινές δυνάμεις,.
Το Μεξικό απαιτεί διευκρινίσεις από το Ισραήλ για το συμβάν στην Τζενίν
Η κυβέρνηση του Μεξικού θα απαιτήσει από την πρεσβεία του Ισραήλ «διευκρινίσεις» για τα.
Αϊτή: Ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ καλεί τη διεθνή κοινότητα να ξανασκεφτεί την αντίδρασή της
Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να ξανασκεφτεί την αντίδρασή.