

Δεκτό κατά πλειοψηφία έγινε από την ολομέλεια της Βουλής, το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, για την αναμόρφωση και εκσυγχρονισμό του ρυθμιστικού πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας του υπαίθριου εμπορίου.
Υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου δήλωσαν 158 βουλευτές ενώ 139 βουλευτές ψήφισαν κατά. Αντίστοιχη πλειοψηφία συγκέντρωσε και το άρθρο 67 του νομοσχεδίου, που εξουσιοδοτεί τον εκάστοτε υπουργό για την έκδοση υπουργικών αποφάσεων που θα ρυθμίσουν τις λεπτομέρειες της λειτουργίας του υπαίθριου εμπορίου.
Ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής του νομοσχεδίου είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, το Κίνημα Αλλαγής και το ΚΚΕ. Το ΚΚΕ υπέβαλε αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας και για το άρθρο 67. Από το αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας, προκύπτει ότι το νομοσχέδιο «πέρασε» με τις ψήφους των βουλευτών της ΝΔ.
Σχετικά Νέα
Έλενα Ράπτη: Ενισχύουμε τη γυναίκα, την οικογένεια και την ισότητα
Τις δράσεις του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας για την ενίσχυση της ισότητας των.
Κ. Τσιάρας: Η γνώση να γίνει εργαλείο για την παραγωγή
Μήνυμα για την αναγκαιότητα ουσιαστικής διασύνδεσης της πανεπιστημιακής γνώσης με την παραγωγή και τις.
Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην αποφοίτηση του γιου του μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα, φωτογραφήθηκαν περήφανοι, στο πλευρό του γιου.
Διμερείς συναντήσεις Κ. Τασούλα στα Τίρανα και σύντομες συνομιλίες με Ερντογάν, Ζελένσκι και Μακρόν
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας, στο πλαίσιο της 6ης Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής.