

Τα λάστιχα 36 σταθμευμένων αυτοκινήτων έσκισε ένας 60χρονος στον Βόλο κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Το περιστατικό συνέβη στην οδό Ιωλκού, λίγο πάνω από τον Περιφερειακό του Βόλου.
Η Αστυνομία εξιχνίασε γρήγορα την υπόθεση, εντόπισε και συνέλαβε τον δράστη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.
Ο δράστης προκάλεσε τις φθορές σε 36 σταθμευμένα επιβατικά αυτοκίνητα, τρυπώντας με αιχμηρό αντικείμενο τα δύο ελαστικά της εξωτερικής πλευράς των αυτοκινήτων.
Πάνω στον 60χρονο δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι με το οποίο προκάλεσε τις φθορές στα αυτοκίνητα. Μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης στην Αστυνομία, ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα του Βόλου.
Σχετικά Νέα
Τρομακτικό τροχαίο με νταλίκα: Έπεσε από γέφυρα της Πέτρου Ράλλη και κατέληξε στη λεωφόρο Θηβών
Ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε πριν στις 8 το βράδυ της Πέμπτης, όταν νταλίκα έπεσε.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 16 Μαΐου
Σήμερα Παρασκευή, 16 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Ιερομαρτύρων Αύδα και Αυδιησού και των συν αυτοίς, Αλεξάνδρου πατριάρχου Ιεροσολύμων. Δεν υπάρχει.
Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων (16/05/2025)
Διαβάστε Στο Indicator.Gr Τα Σημερινά Πρωτοσέλιδα Και Τα Οπισθόφυλλα Των Εφημερίδων. Πατήστε ΕΔΩ
Κομοτηνή: Βρέθηκε πτώμα άγνωστου άνδρα στον Ήφαιστο
Πτώμα άγνωστου άνδρα μέσης ηλικίας εντοπίστηκε στον οικισμό Ηφαίστου Κομοτηνής. Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρχές,.