

Πέντε άτομα συνελήφθησαν σήμερα το πρωί στο Αλιβέρι Νέας Ιωνίας, στον οικισμό των ρομά. Στις 10.30 περίπου, μία συζήτηση μεταξύ δύο οικογενειών για κτηματικές διαφορές κατέληξε σε άγριο καβγά, με αποτέλεσμα να βγούνε όπλα και να ξεκινήσουν οι πυροβολισμοί!
Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε έναν 70χρονο έναν 43χρονο έναν 30χρονο, έναν 19χρονο και έναν 24χρονο, συγγενείς δύο οικογενειών.
Μάλιστα, τρεις εξ αυτών, μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία αστυνομικών το… έσκασαν με αποτέλεσμα να συλληφθούν λίγη ώρα αργότερα στον κόμβο της Χάλκης, στην Π.Ε.Ο. Βόλου – Λάρισας.
Οι πέντε άνδρες κατηγορούνται για απείθεια, παράβαση του νόμου περί όπλων, απειλή, άσκοπους πυροβολισμούς και κλοπή, αφού οι καραμπίνες με τις οποίες πυροβόλησαν στον αέρα ήταν κλεμμένες.
Σχετικά Νέα
Ελληνικό: Πως γνώριζε η οικιακή βοηθός τα χρήματα που είχε η τραγική οικογένεια Σιδηροπούλου;
Η οικογένεια Σιδηροπούλου από το Ελληνικό έχασε και τα τρία μέλη της, μητέρα, κόρη.
Ελληνικό: «Δικό μου είναι το αυτοκίνητο που είδαν σε μεταφορά αντικειμένων, αλλά την Βουλγάρα δεν την γνωρίζω»
Ο ιδιοκτήτης οχήματος που χρησιμοποιήθηκε για την μεταφορά αντικειμένων από το σπίτι τραγικής οικογένειας.
Ελληνικό: «Κατέρρευσαν όλοι & ξαφνικά ο Μιχάλης μου ζήτησε βοήθεια» – Τι αναφέρει φίλη του θύματος
Η τραγική απώλεια τριών μελών της ίδιας οικογένειας στο Ελληνικό, μέσα σε μόλις 13.
Ελληνικό: «Η Βουλγάρα δεν μας έδινε τα κλειδιά και ενημερώσαμε τις Αρχές ότι κάτι δεν πάει καλά»
«Ήμασταν φίλοι για χρόνια. Όταν μάθαμε πως μπήκε στον Ερυθρό Σταυρό, σπεύσαμε όλοι να.