Βόλος: Έβλεπε ανήλικα ζευγάρια και αυνανιζόταν στη μέση του δρόμου – Τον συνέλαβε η αστυνομία

Κυκλοφορούσε με έναν μικρόσωμο σκύλο σε σημεία όπου σύχναζαν ανήλικα παιδιά. Μόλις έντοπιζε κάποιο ζευγάρι 15χρονων ή 16χρονων, κρυβόταν κάπου, τους έβλεπε και αυνανιζόταν, πολλές φορές στη μέση του δρόμου.

Πρόκειται για έναν 50χρονο που συνέλαβαν αστυνομικοί σε κεντρικό σημείο του Βόλου καθώς εντοπίστηκε να αυνανίζεται κοιτώντας ένα ζευγάρι 15χρονων παιδιών σε διπλανό παγκάκι.

Οι αρχές εντόπισαν τον άντρα, που συνοδευόταν από μικρόσωμο σκύλο, σε περιπολία που έκαναν δύο άνδρες και μία γυναίκα της Δημοτικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο ελέγχων που πραγματοποιούν καθημερινά στην περιοχή

Ο ηδονοβλεψίας τράπηκε σε φυγή εγκαταλείποντας τον σκύλο του.

Οι δημοτικοί αστυνομικοί ειδοποίησαν την αστυνομία και άνδρες της ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο. Εκεί αποφάσισαν να στήσουν ενέδρα στον 50χρονο, καθώς πίστευαν ότι θα επέστρεφε για να πάρει τον σκύλο του.

Λίγα λεπτά αργότερα ο άντρας συνελήφθη. Οπως αναφέρει το thenewspaper.gr ο άνδρας είχε βγάλει έξω τα γεννητικά του όργανα και αυνανιζόταν σε δημόσια θέα, κοιτάζοντας ένα ζευγαράκι 15χρονων παιδιών σε γειτονικό παγκάκι.

Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα