

Σοκ προκαλεί το έγκλημα που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στον Άγιο Παντελεήμονα Αττικής, όπου 74χρονος πυροβόλησε θανάσιμα έναν άνδρα, μπροστά στο παιδί του.
Γείτονας του ζευγαριού, μιλώντας στο OPEN, περιγράφει: «Γύρω στις 2:30 ακούστηκαν πυροβολισμοί, γύρω στους τέσσερις. Μετά από λίγο μια κοπελίτσα στο μπαλκόνι φώναζε “βοήθεια, βοήθεια, σκότωσαν τον πατέρα μου».
Το χρονικό του εγκλήματος
Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Καλλιακμάνης, Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, ο 50χρονος διασκέδαζε και έπινε αλκοόλ μαζί με τον δράστη, σε μαγαζί της γειτονιάς και ως φαίνεται συνέχισαν την κατανάλωση αλκοόλ στο σπίτι του ζεύγους.
Σύμφωνα με μαρτυρίες και πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στο σπίτι του ζευγαριού βρίσκονταν και η 12χρονη κόρη του και δύο φίλες της, καθώς γιόρταζαν τα γενέθλια του κοριτσιού.
Ο δράστης, γύρω στις δύο τη νύχτα, γύρισε στο σπίτι του, όπου αισθάνθηκε αδιαθεσία και επέστρεψε στο σπίτι του ζευγαριού για να του ζητήσει εξηγήσεις, καθώς όπως έλεγε κάτι του είχαν βάλει στο ποτό.
Ο δράστης, μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης του ζευγαριού πυροβόλησε τον πατέρα και την μητέρα του παιδιού. Μάλιστα, τον πατέρα τον πυροβόλησε στο κεφάλι.
Ο 50χρονος άνδρας έπεσε νεκρός απο τα πυρά, ενώ η 45χρονη σύζυγος του μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, τραυματισμένη στην ωμοπλάτη.
Σχετικά Νέα
Οι διάλογοι του κυκλώματος διαφθοράς στα κτηματολογικά γραφεία – Η στιγμή που εισπράττεται το «γρηγορόσημο»
Διαλόγους – φωτιά από τη δράση του κυκλώματος διαφθοράς σε κτηματολογικά γραφεία της Αττικής.
Νέος Κόσμος: Η δραματική περιγραφή της ανήλικης που τραυματίστηκε από την έκρηξη
Έκρηξη σε διαμέρισμα 3ου ορόφου πολυκατοικίας στον Νέο Κόσμο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.
Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του διοικητή των Δυνάμεων του Στρατού των ΗΠΑ στην Ελλάδα
Ο διοικητής US Army Forces Command στρατηγός Andrew Poppas πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα,.
Αποκαλυπτήρια αυστηρότερων μέτρων για την ασφάλεια των ΑΕΙ – Σχέδιο για ελεγχόμενη πρόσβαση, πειθαρχικό πλαίσιο και νέες κυρώσεις
Την υποχρεωτική κατάθεση σχεδίων ασφαλείας από όλα τα Πανεπιστήμια έως τα τέλη Ιουλίου και.