

Προβλήματα στις επικοινωνίες με άλλα δίκτυα παρόχων αντιμετωπίζει το δίκτυο της Nova με πολλούς συνδρομητές σε αρκετές περιοχές της χώρας να μην μπορούν να δεχθούν κλήσεις.
Τα προβλήματα ξεκίνησαν νωρίς το απόγευμα και γίνεται προσπάθεια αποκατάστασης. Μάλιστα η εταιρεία σε μήνυμά της στο Facebook και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γνωστοποιεί το πρόβλημα και επισημαίνει ότι γίνονται προσπάθειες αποκατάστασης.
Στην ανάρτηση της εταιρείας αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Ενημερώνουμε τους συνδρομητές κινητής ότι τυχόν αδυναμία λήψης κλήσεων και SMS από δίκτυα τρίτων είναι προσωρινή και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση επαναφορά των υπηρεσιών. Ζητάμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση!».
Σχετικά Νέα
Στη χειρότερη εβδομάδα του από τον Νοέμβριο ο χρυσός – “Βουτιά” άνω του 2%
“Βουτιά” άνω του 2% κατέγραψε ο χρυσός την Παρασκευή, καταγράφοντας τη χειρότερη εβδομάδα από.
Wall Street: Συγκρατημένη άνοδος λόγω ανησυχιών για τον πληθωρισμό
Με μικρή άνοδο κινούνται την Παρασκευή οι βασικοί δείκτες στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης,.
ΔΕΗ: Στο 6,34% το ποσοστό ιδίων μετοχών
Η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Α.Ε., ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο του προγράμματος επαναγοράς μέχρι και.
Πέμπτη σερί εβδομάδα κερδών για τις ευρωαγορές
Πέμπτη σερί εβδομάδα κερδών διανύουν οι ευρωαγορές την Παρασκευή, σε μια εβδομάδα όπου κυριάρχησε.