Βίντεο: Πέρασε μία ζώνη στον λαιμό γυναίκας και την έσυρε στο πεζοδρόμιο για να την βιάσε

Σοκαριστικό βίντεο δείχνει τη στιγμή που ένας άγνωστος άνδρας, φορώντας μάσκα, επιτίθεται σε μια γυναίκα με ζώνη σε δρόμο του Bronx, στη Νέα Υόρκη, πριν την ρίξει στο έδαφος και τη βιάσει μεταξύ δύο αυτοκινήτων.

Το φρικτό περιστατικό συνέβη περίπου στις 3 το πρωί της 1ης Μαΐου, όταν ο δράστης ακολούθησε την 45χρονη γυναίκα, η οποία περπατούσε στο πεζοδρόμιο στην East 152nd Street και Third Avenue, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το βίντεο δείχνει τον άνδρα να βγάζει μια ζώνη και να την τυλίγει γύρω από τον λαιμό της γυναίκας.  Σύμφωνα με το σοκαριστικό βίντεο, ο δράστης την σέρνει για αρκετά μέτρα στο πεζοδρόμιο μέχρι να λιποθυμήσει.

Το βίντεο δείχνει τον άνδρα να την σέρνει ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα όπου και την βιάζει.   Ο δράστης τράπηκε σε φυγή μετά την επίθεση και δεν είχε συλληφθεί μέχρι την Πέμπτη.

Η Ειδική Υπηρεσία του NYPD (NYPD’s Special Victims Unit) διερευνά τη βίαιη σεξουαλική επίθεση, ανέφεραν οι αστυνομικοί. Ωστόσο, το θύμα έχει σταματήσει να συνεργάζεται με τις αρχές, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η NY POST.

Το αποτρόπαιο περιστατικό έρχεται την στιγμή που τα στοιχεία εγκληματικότητας για τον Απρίλιο αποκάλυψαν ότι στην περιοχή δηλώθηκαν έξι ακόμη βιασμοί τον περασμένο μήνα – 124 – σε σύγκριση με τον Απρίλιο του 2023, όταν το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα είχε λάβει 118 τέτοιες αναφορές.

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα