

«Είναι εμφανές ότι γίνεται μια κοσμογονική αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό στη χώρα», τόνισε ο κ. Βασίλης Κικίλιας, ένας εκ των εκπροσώπων της Νέας Δημοκρατίας στον εκλογικό «μαραθώνιο» που πραγματοποιεί η ΕΡΤ. «Στις ανάγκες των κρίσεων που γέννησε αυτή την τετραετία ο πλανήτης, η Ευρώπη, η χώρα, απάντηση ήταν η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και η Νέα Δημοκρατία, με υψηλό αίσθημα ευθύνης προς τους πολίτες και γιατί στις βασικές ανάγκες, στην κοινωνική αλληλεγγύη, στο κοινωνικό κράτος, στη μείωση των φόρων και των εισφορών, στα βασικά πράγματα, απαντήσεις σοβαρά τεκμηριωμένα, οργανωμένα, με δομημένο πολιτικό λόγο έδωσε η ΝΔ, κι αυτό νομίζω εκτιμήθηκε οριζοντίως από την κοινωνία» υπογράμμισε ακόμη.
Για την επόμενη μέρα, ο κ. Κικίλιας ανέφερε: «Αισθάνομαι λοιπόν ότι η επόμενη μέρα έχει λευκή επιταγή να κάνει μεταρρυθμίσεις περαιτέρω, να εφαρμόσει αυτό το οποίο είπε προεκλογικά, να αυξήσει τους μισθούς και τις συντάξεις και να δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσουμε ακόμα πιο μπροστά. Και πράγματι, χωρίς να θέλω να μπω στα εσωκομματικά των υπολοίπων πολιτικών δυνάμεων, πρέπει να πω ότι η νίκη, αποτελεί την κατάσταση αυτή που τα μαζεύει όλα και η ήττα αυτή που τα ανοίγει όλα στη ζωή».
«Η κοινωνία απέδειξε ότι είναι πολύ πιο ώριμη τελικά από αυτό που πιστεύαμε. (…) Είναι μεγάλο το βάρος στις πλάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη όταν η μισή κοινωνία ουσιαστικά επικρότησε τις πολιτικές του». σημείωσε ακόμη.
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης: “Κόμματα προγραμματικά με στελέχη και κοινωνική ρίζα, όπως το ΠΑΣΟΚ, απεύχεται να έχει αντίπαλους ο κ. Μητσοτάκης”
Στο πλαίσιο της τηλεοπτικής του συνέντευξης στη Σώτια Πεντεδήμου στον τηλεοπτικό σταθμό Creta, ο.
Κ. Χατζηδάκης για ΒΟΑΚ: Περνάμε πια από τη θεωρία στην πράξη
Σε πιο προσωπικό τόνο, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης γράφει σε ανάρτησή του.
Ν. Κεραμέως: Βελτιώνουμε τις υποδομές για τους συμπολίτες μας με αναπηρία
Επίσκεψη στο νέο Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.), το οποίο μόλις ιδρύθηκε στο Γαλάτσι και.
ΠΑΣΟΚ για ΒΟΑΚ: “Ο κ. Μητσοτάκης και άργησε και ξέχασε”
“Ο Πρωθυπουργός πανηγύρισε σήμερα τη σύμβαση κατασκευής του ΒΟΑΚ. Ο ίδιος τον Μάιο του.