Β. Κικίλιας: Αλλαγή του εκλογικού νόμου για να μην υπάρχει ακυβερνησία

Θέμα αλλαγής του εκλογικού νόμου, έθεσε ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας με δηλώσεις του σήμερα. Ο τομεάρχης Άμυνας της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισήμανε ότι μόνο έτσι θα διασφαλιστεί το να μην υπάρξει ακυβερνησία, ενώ αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα σημείωσε πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέτυχαν μια πολύ μεγάλη στρατηγική νίκη. Μια νίκη η οποία αλλάζει το πολιτικό τοπίο της χώρας»

«Θέλουμε να ανορθώσουμε την ελληνική κοινωνία, θέλουμε να στηρίξουμε τη μέση ελληνική οικογένεια. Αυτό θα είναι και το διακύβευμα των εθνικών εκλογών: Δώστε μας τη δύναμη να ξαναφτιάξουμε τη ζωή μας», δήλωσε ακόμα ο κ. Κικίλιας.

Σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ «Επιτέλους ξεκινάμε να αλλάξουμε τη ζωή μας μαζί με όλους τους πολίτες» και υπογράμμισε πως «για 4,5 χρόνια η χώρα έζησε εμφυλιοπολεμικές καταστάσεις με τη ρητορική ΣΥΡΙΖΑ».

Μιλώντας στον Ant1 ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ είπε ότι ο κόσμος διχάστηκε σε καίρια θέματα και χθες αποδοκίμασε τον ΣΥΡΙΖΑ. «Τον αποδοκίμασε στο θέμα της Μακεδονίας μας, της συμφωνίας των Πρεσπών και στον τρόπο που πήγε να την επιβάλλει στη συντριπτική πλειοψηφία του λαού που διαφωνούσε. Αποδοκίμασε τον ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα της τάξης και της ασφάλειας. Ένιωσε ο μέσος Έλληνας ανοχύρωτα το σπίτι του, τη γειτονιά του και την πόλη του. Απηύδησε με τους Ρουβίκωνες και τις ισχνές μειοψηφίες, που ταλαιπώρησαν τη ζωή μας τέσσερα χρόνια. Αποδοκίμασε την ταξική οικονομική πολιτική του κ. Τσίπρα και του κ. Τσακαλώτου που τσάκισαν τη μεσαία τάξη, διέλυσαν την ιδιωτική πρωτοβουλία, υπερφορολόγησαν τους πάντες. Αποδοκίμασε τον ΣΥΡΙΖΑ στην Παιδεία, στην Υγεία, στην ασφάλεια, είδε ο Έλληνας την καθημερινότητά του να διολισθαίνει είπε προσθέτοντας πως η ΝΔ μιλά σε όλους τους Ελληνες», σημείωσε.

Ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι ο κόσμος τράβηξε πολλά, η χώρα θα γυρίσει σελίδα και πως τον επόμενο μήνα «θα επιδιώξουμε να εξηγήσουμε πώς θα μειώσουμε πάση θυσία τη φορολογία, πώς θα επαναφέρουμε την τάξη και την ασφάλεια στις γειτονιές και τις πόλεις μας, πώς θα θωρακίσουμε εθνικά τη χώρα και πώς θα φτιάξουμε την καθημερινότητα της μέσης ελληνικής οικογένειας που διαλύθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ».

Σχετικά Νέα