

«Σήμερα καταθέσαμε δυο ακόμα ερωτήσεις, για την μεσαία τάξη αλλά και για τα ταμειακά διαθέσιμα τα οποία επιτρέπουν να στηριχθούν όσοι και όσες πλήττονται χωρίς τα αιτήματα του κόσμου να είναι «αλόγιστα» και οι αναγκαίες παροχές «πρόχειρες» όπως χαρακτηρίστηκαν από τον πρωθυπουργό»
Η δήλωση:
Στις 17 Μαρτίου 71 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαμε καταθέσει ερώτηση στη βουλή για την «Χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών λόγω κορωνοϊού». Σήμερα, σχεδόν έναν μήνα μετά, αφού έχουμε καταθέσει ολοκληρωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε ένα μικρό μέρος της ενίσχυσης αυτής που είχαμε προτείνει. Καλώς. Όμως η καθυστέρηση και η αποσπασματικότητα κοστίζουν.
Σήμερα καταθέσαμε δυο ακόμα ερωτήσεις, για την μεσαία τάξη αλλά και για τα ταμειακά διαθέσιμα τα οποία επιτρέπουν να στηριχθούν όσοι και όσες πλήττονται χωρίς τα αιτήματα του κόσμου να είναι «αλόγιστα» και οι αναγκαίες παροχές «πρόχειρες» όπως χαρακτηρίστηκαν από τον πρωθυπουργό.
Ελπίζουμε η απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις να μην χρειαστεί ακόμα έναν μήνα. Καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες που του αφήσαμε και να μην οδηγήσει την χώρα -δια της διολισθήσεως αυτή τη φορά- ξανά στα μνημόνια.
Σχετικά Νέα
Ο Απ. Τζιτζικώστας στο ΕΡΤΝews: Θα παραστώ στη συζήτηση για τα Τέμπη στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον Ιούνιο
«Ημέρα της Ευρώπης» και μόλις επέστρεψα από το Καστελόριζο δίνοντας το μήνυμα ότι η.
Πρ. Παυλόπουλος: Η Κοινωνία των Πολιτών στην υπηρεσία υπεράσπισης της Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας
Στο πλαίσιο του 11ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου του Ινστιτούτου Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών με.
Ν. Ανδρουλάκης: “Κόμματα προγραμματικά με στελέχη και κοινωνική ρίζα, όπως το ΠΑΣΟΚ, απεύχεται να έχει αντίπαλους ο κ. Μητσοτάκης”
Στο πλαίσιο της τηλεοπτικής του συνέντευξης στη Σώτια Πεντεδήμου στον τηλεοπτικό σταθμό Creta, ο.
Κ. Χατζηδάκης για ΒΟΑΚ: Περνάμε πια από τη θεωρία στην πράξη
Σε πιο προσωπικό τόνο, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης γράφει σε ανάρτησή του.