

Στη σύλληψη τριών ατόμων, ηλικίας 16, 25 και 28 ετών, προχώρησε η ΕΛΑΣ το βράδυ της Κυριακής, 30 Οκτωβρίου, στον Ασπρόπυργο, με την κατηγορία ότι πυροβόλησαν με αεροβόλο όπλο διερχόμενο λεωφορείο στον Ασπρόπυργο.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι τρεις κατηγορούμενοι, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, πλησίασαν το λεωφορείο, στη λεωφόρο Δημοκρατίας, και ξαφνικά άρχισαν να πυροβολούν προς την πλευρά του οδηγού, με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι. Ο οδηγός πρόλαβε να σκύψει και έτσι δεν τραυματίστηκε.
Οι φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν λίγο αργότερα και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται στον εισαγγελέα.
Σχετικά Νέα
Πάτρα: Πέθανε την ώρα που χόρευε στο γαμήλιο γλέντι του ανιψιού του
Σε θρήνο κατέληξε ένα γαμήλιο γλέντι στην Πάτρα, όταν ο θείος του γαμπρού κατέρρευσε.
Ηλεία: Στον εισαγγελέα ο 23χρονος Αιγύπτιος για τον φόνο του 24χρονου ομοεθνή του – Τον μαχαίρωσε με σουγιά στην καρδιά
Χωρίς δικηγόρο προσήλθε στο Δικαστικό Μέγαρο Αμαλιάδας ο 23χρονος Αιγύπτιος που σκότωσε τον 24χρονο.
Μυκόνος – Πειραιά: Κατασχέθηκαν λαθραία τσιγάρα – Χειροπέδες σε δύο άτομα
Στη σύλληψη δύο ατόμων, για κατοχή και μεταφορά ποσότητας λαθραίων καπνικών προϊόντων προχώρησαν οι.