Τρομερή πρόταση γάμου στην Κρήτη – Γονάτισε στο κέντρο του γηπέδου και άκουσε το «ΝΑΙ»

Το Σάββατο στο κλειστό του Λίντο ο Εργοτέλης αντιμετώπισε την Άσκηση για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚ με το αποτέλεσμα να έρχεται σε δεύτερη μοίρα, αφού την παράσταση έκλεψε η πρόταση γάμου που επιφύλαξε ο παίκτης της ομάδας και προπονητής γυναικών και εφήβων του Εργοτέλη, Παντελής Χριστοδούλου, στην αγαπημένη του Ολυµπία Μαυρόκωστα.

Όλα ήταν πολύ καλά σχεδιασμένα αφού ο υποψήφιος γαμπρός είχε σχεδιάσει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια και φυσικά με τη βοήθεια της ομάδας του, των φίλων και συγγενών του. Μόνο η Ολυμπία δεν είχε ιδέα για το τι θα ακολουθούσε…

Η διοίκηση του Εργοτέλη ήθελε να τιμήσει τον Παντελή Χριστοδούλου για τη συμπλήρωση 300 συμμετοχών με τη φανέλα των κιτρινόμαυρων και για την υποτιθέμενη βράβευση κάλεσαν στο γήπεδο μια πρώην αθλήτρια της Ομάδας, την Ολυμπία Μαυρόκωστα.

Η ανυποψίαστη Ολυμπία η οποία κατέβηκε από τις κερκίδες στο παρκέ για να παραλάβει την πλακέτα, την οποία στη συνέχεια θα την παρέδιδε στον Παντελή, όταν είδε τι έγραφε πάνω της έμεινε με το στόμα ανοιχτό!

Στην πλακέτα ήταν αποτυπωμένη η καθιερωμένη σε αυτές τις περιπτώσεις ερώτηση! Η έκπληξη αποκαλύφθηκε, ο Παντελής γονάτισε και πρόσφερε το δαχτυλίδι στην Ολυμπία και οι φίλοι των παιδιών που γνώριζαν το σχέδιο, μπήκαν επίσης στον αγωνιστικό χώρο με μπαλόνια, πανηγυρίζοντας -όχι ένα ακόμη καλάθι του ζευγαριού- αλλά την προοπτική της επερχόμενης νέας οικογένειας!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα