

Πέντε τραυματίες, με τον έναν να είναι στην εντατική διασωληνωμένος, είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών, στον κόμβο της Φιλοθέης, στον Πύργο.
Ένα ΙΧ τύπου SUV αυτοκίνητο, που είχε κατεύθυνση από την Αρχαία Ολυμπία προς τον Πύργο, και στο οποίο επέβαιναν παππούς, γιαγιά και ο εγγονός τους, παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο, το οποίο διέσχιζε την Εθνική Οδό και είχε κατεύθυνση από το Νοσοκομείο προς την πόλη του Πύργου και στο οποίο επέβαιναν τρεις εργάτες, που μόλις είχαν σχολάσει από τη δουλειά τους.
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που το δεύτερο όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ το SUV κατέληξε πάνω στη νησίδα που βρίσκεται στο σημείο.
Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες από τα αυτοκίνητα, και στη συνέχεια με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας «Ανδρέας Παπανδρέου.
Σχετικά Νέα
Μεσολόγγι: Αυτοκίνητο κατέληξε στη θάλασσα – Ο οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
Τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Τουρλίδας Μεσολογγίου, με το αυτοκίνητο να εκτρέπεται.
Οι διάλογοι του κυκλώματος διαφθοράς στα κτηματολογικά γραφεία – Η στιγμή που εισπράττεται το «γρηγορόσημο»
Διαλόγους – φωτιά από τη δράση του κυκλώματος διαφθοράς σε κτηματολογικά γραφεία της Αττικής.
Νέος Κόσμος: Η δραματική περιγραφή της ανήλικης που τραυματίστηκε από την έκρηξη
Έκρηξη σε διαμέρισμα 3ου ορόφου πολυκατοικίας στον Νέο Κόσμο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.
Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του διοικητή των Δυνάμεων του Στρατού των ΗΠΑ στην Ελλάδα
Ο διοικητής US Army Forces Command στρατηγός Andrew Poppas πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα,.