

Ο Καναδάς εξετάζει τρόπους να δει αν υπάρχει οικονομικό όφελος στις εξαγωγές υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) απευθείας στην Ευρώπη από την ανατολική ακτή του, δήλωσε τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός της χώρας, Τζάστιν Τριντό.
Μιλώντας σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σόλτς, ο Τριντό ανέφερε ότι “θα κάνουμε ότι μπορούμε” για να συμβάλουμε στην παγκόσμια προσφορά ενέργειας, αυξάνοντας την παραγωγική ικανότητα σε βραχυπρόθεσμο επίπεδο.
Ο Καναδάς θα “εξετάσει τρόπους να δει αν θα έχει νόημα να εξάγει LNG και αν υπάρχουν οικονομικά επιχειρήματα για την απευθείας εξαγωγή LNG στην Ευρώπη… οι σχετικές συζητήσεις έχουν ξεκινήσει μεταξύ επιχειρήσεων σε Καναδά και Γερμανία”, ανέφερε ο Τριντό.
Σχετικά Νέα
Γάζα: Ad hoc επιτροπή του ΟΗΕ προειδοποιεί ότι μπορεί να εκτυλίσσεται «μια άλλη Νάκμπα» στα παλαιστινιακά εδάφη
Ο κόσμος μπορεί να είναι μάρτυρας «μιας άλλης Νάκμπα» στα παλαιστινιακά εδάφη, προειδοποίησε ειδική.
Σουηδία: Παραιτήθηκε ο νέος σύμβουλος εθνικής ασφαλείας εξαιτίας παλαιότερων φωτογραφιών του σε ιστότοπο γνωριμιών
O νέος σύμβουλος για θέματα εθνικής ασφαλείας της Σουηδίας παραιτήθηκε σήμερα, μόλις μία ημέρα.
Σικελία: Δύτης έχασε τη ζωή του κατά την ανέλκυση της θαλαμηγού «Bayesian»
Τραγωδία με έναν νεκρό δύτη κατά τις εργασίες ανέλκυσης του «Bayesian», της θαλαμηγού που.
Η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Κίεβο προειδοποιεί για πιθανή αεροπορική επίθεση μεγάλης κλίμακας
Η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Κίεβο προειδοποίησε για «πιθανώς μεγάλη» αεροπορική επίθεση στο Κίεβο..